Cum l-a umilit Becali pe Mihai Stoica

Sambata, 25 Septembrie 2010, ora 11:50
2906 citiri
Cum l-a umilit Becali pe Mihai Stoica

"Razboiul" dintre Gigi Becali si Mihai Stoica si-a consumat in aceste zile un nou episod. Dupa ce a anuntat ca il iarta pe fostul sau "frate mai mic", latifundiarul l-a facut praf pe acesta dupa ce i-a refuzat oferta de a veni la Steaua.

Patronul "ros-albastrilor" a iesit cu o declaratie imediat ce a aflat ca Stoica va fi presedinte la FC Vaslui, atacandu-l dur, insa sub "acoperirea" apropiatilor.

Becali si-a inceput discursul dezvaluind motivele pentru care Meme nu a mai ajuns in Ghencea.

"In prima faza eu i-am spus lui Puiu (Anghel iordanescu - n.r.) sa il luam pe Meme. Iordanescu a fost incantat, dar apoi oamenii de langa mine l-au imbrobodit ca ce o sa faca Meme, ca o sa il domine pe Edi. Toti cei cu care ma consult mi-au zis sa nu il iau pe Stoica, toti. Oricum, fotbalul e mai sarac fara Meme Stoica, el ar trebui sa revina in fenomen. L-am auzit si pe Piti ce a zis de Mihai, e urat", a spus Becali la GSpTV.

Apoi, latifundiarul a continuat desfiintand activitatea lui Stoica de la Unirea Urziceni. Becali sustine ca Meme nu avea nicio putere in Baragan si ca Felix Grigore e de fapt omul care a condus echipa ce a uimit Europa.

E bine sa ne mai contram noi, oamenii din fotbal, dar fara jigniri. Piturca nu uita toata viata cand are o suparare mare cu cineva. Nu l-am jignit pe Mihai, nu l-am facut animator, eu ii ofeream acelasi post pe care il avea la Urziceni. Eu nu stiu ce era Meme-ul la Unirea? El nu avea drept de semnatura, nu facea nimic, statea pe banca si intretinea atmosfera la echipa. Felix Grigore era peste el, el facea tot, era presedintele. Meme nu era nimic, nu vreau sa il jignesc, dar asta e adevarul. Sa imi arate cineva un act semnat de Meme Stoica la Unirea; eu imi tai capul daca el a semnat pe trei euro vreun act", a mai spus Becali.

Porumboiu: Meme are mana libera la Vaslui

Gigi Becali nu se teme de Vasluiul lui Mihai Stoica

Mihai Stoica, noul presedinte al echipei FC Vaslui

Plecat de la Unirea Urziceni, Mihai Stoica a ajuns in cele din urma la FC Vaslui, unde va fi presedinte executiv, avand obiectivul de a aduce titlul in Moldova in urmatorii ani.

M.D.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Becali umilit Mihai Stoica, #Mihai Stoica presedinte FC Vaslui, #Gigi Becali Mihai Stoica , #Steaua
Comentarii