Cum se dezintegreaza Academia de fotbal a Stelei

Marti, 19 Ianuarie 2010, ora 17:22
1160 citiri
Cum se dezintegreaza Academia de fotbal a Stelei
Foto: arhiva

Finantatorul ros-albastrilor, Gigi Becali, a confirmat restructurile masive anuntate la Academia de fotbal a Stelei spunand ca juniorii nu au nevoie de 20 de antrenori.

"Daca ai 20 de antrenori, ce faci cu ei? Eu nu stiam cati sunt. Eu am vrut sa vad situatia clubului. Consumam la copii si juniori 100.000 de euro pe luna. Am zis ca vom cheltui 50.000 pe luna. Cu o suta de mii intretii un club de Liga I.

Am zis sa taiem, sunt copii de cinci, sase ani. Nu stiam, acum am aflat. Vor ramane numai zece antrenori. Nu ai cum sa cheltui cu echipa mare 400.000 si cu juniorii inca 100.000. Nu mai vreau sa dau banii astia sa se distreze copiii in Ghencea. Cand jucam eu fotbal erau grupe care adunau copii cu varste diferite.

Vom reduce la jumatate cheltuielile cu juniorii. Vom face selectie pentru copii talentati, iar ceilalti vor trebui sa plateasca. Cum e si cu scoala lui Hagi", a afirmat Becali", a declarat Gigi Becali, citat de onlinesport.

In presa centrala au aparut mai multe informatii despre restructurarea masiva ce va lovi Academia de fotbal a gruparii din bulevardul Ghencea.

Conform unor surse apropiate clubului, din cei 20 de antrenori ai juniorilor, 10 vor fi concediati, in timp ce numarul grupelor se va injumatati.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#academie fotbal Steaua, #antrenori dati afara Steaua, #Gigi Becali , #Steaua