Demnitatea lui Gigi Becali

Vineri, 18 Septembrie 2009, ora 12:03
2727 citiri
Demnitatea lui Gigi Becali

Cristiano Bergodi a fost demis joi seara, la sfarsitul meciul cu Sheriff Tiraspol, dupa un conflict avut cu finantatorul Stelei, Gigi Becali.

"Am demnitate, nu pot sa-l mai tin pe Bergodi", declara Becali, dupa finalul intalnirii, nemultumit ca italianul l-a izgonit de la vestiare.

De fapt, demiterea lui Bergodi nu a avut nimic de a face cu incidentul de la pauza meciului, soarta tehnicianului italian fiind de mult stabilita.

"Bergodi sa taca, sa nu mai vorbeasca cu presa, ca are zilele numarate la Steaua", spunea Dumitru Dragomir, in urma cu nici 10 zile.

O alta dovada ca zilele lui Bergodi la formatia din Bulevardul Ghencea se apropiau de sfarsit a fost numirea in functia e director sportiv a lui Basarab Panduru, cel pe care Becali il numea "viitorul antrenor al Stelei".

Motivul adevarat al demiterii

Conform unor surse apropiate clubului "ros-albastru", antrenorul din Peninsula a fost data afara din cauza ca nu a ascultat sfaturile venite de la loja si nu i-a introdus in primul 11 pe favoritii patronului.

Nefolosirea ca titular a lui Juan Carlos Toja in partida cu Seriff Tiraspol, dar mai ales titularizarea lui Rafal Grzelak la Medias au fost doua decizii pe care Becali nu a putut sa le accepte.

"Dayro Moreno va reveni la prima echipa cand va merita, nu cand va vrea Gigi Becali" a fost o alta declaratie lui Bergodi care l-a suparat pe latifundiarul din Pipera, invatat cu antrenori care apleaca urechea dupa cum zice el.

13 meciuri a rezistat Cristiano Bergodi la Steaua, 9 dintre ele castigate, doua terminate la egalitate si doua pierdute.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Cristiano Bergodi, #Steaua Bucuresti , #Steaua