Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Dragomir il acuza pe Becali de trafic de influenta, coruptie si rasism

Luni, 12 Aprilie 2010, ora 12:24
1790 citiri
Dragomir il acuza pe Becali de trafic de influenta, coruptie si rasism

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ca o sa-l dea in judecata pe Gigi Becali, pe care il acuza de trafic de influenta, rasism si coruptie.

"El, ca europarlamentar, are o ura de rasa cum nu exista. Pe cei de la Cluj ii face mereu bozgori, pe cei de la Rapid tigani, iar bannerul de la meciul cu Ujpest s-a facut in birourile de la Steaua. Jandarmeria stie de acest lucru, dar eu voi face o informare catre UEFA si FIFA vizavi de toate aceste cazuri de rasism.

El face acum trafic de influenta si santaj, incercand sa ma dea afara. Ii transmit sa inceteze sa ma mai santejeze si sa ma jigneasca pe mine si familia mea. Eu oricum o sa-l dau in judecata, nu o sa-i cer nimic in tribunal, dar sa vedem daca rezista. Sa vedem daca rezista la acuzele de trafic de influenta, rasism si corputie, pentru ca astea sunt lucruri grave.", a afirmat Dragomir, potrivit Mediafax.

Gigi Becali a declarat in mai multe randuri ca va propune inlaturarea lui Dumitru Dragomir de la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal.

Conflictul dintre cei doi a explodat in momentul in care forul condus de Dragomir a acordat Timisoarei victoria la masa verde in partida cu Rapid Bucuresti, dupa banatenii au contestat dreptul de joc al fotbalistilor Dacian Varga si Tiberiu Balan. Pe teren, Rapid s-a impus cu scoru de 1-0.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Dumitru Dragomir, #Steaua Bucuresti , #Steaua