Fanii continua protestele: Steaua - Branesti, cu tribunele goale

Luni, 16 August 2010, ora 09:42
3470 citiri
Fanii continua protestele: Steaua - Branesti, cu tribunele goale

Campania initiata de suporterii Stelei in urma cu o saptamana pare a avea succes, vanzarea de bilete a clubului din Ghencea scazand drastic.

Cu numai aproximativ 1.000 de bilete vandute, partida Steaua - Victoria Branesti are toate sansele sa se joace cu tribunele aproape goale, numarul de spectatori prezenti depinzand in mare parte de prezenta celor 4.500 de abonati.

Apelul lui Ilie Dumitrescu spre suporteri pare sa fi ramas fara rezultat, acestia fiind decisi sa mearga pana la capat cu protestele, indiferent de persoanele pe care Gigi Becali le aduce la club.

Fanii "ros-albastrii" au anuntat ca nu vor sustine urmatorul antrenor, indiferent de numele acestuia, imediat dupa plecarea lui Victor Piturca. Mai mult, ultrasii s-au declarat nemultumiti de numirea lui Helmuth Duckadam in functia de presedinte.

Boicoteaza si meciul cu Grasshopper?

Si mai alarmant este ca vanzarile sunt aproape zero pentru intalnirea cu elvetienii de la Grasshopper Zurich, programata joi. Numai sapte bilete s-au vandut pana duminica pentru meciul din Europa League, decisiv pentru accederea in grupele competiei.

Astfel, Ilie Dumitrescu ar putea avea un mandat si mai dificil la Steaua, startul de sezon dovedind clar ca formatia din Ghencea are o cu totul alta fata atunci cand evolueaza cu tribunele pline.

Meciul cu Grasshopper Zurich se va disputa joi, de la ora 20:45, si va fi transmis in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com

Suporterii au impanzit Bucurestiul cu afise anti-Becali: Steaua libera!

Partida Steaua Bucuresti - Victoria Branesti, din etapa a patra a Ligii I, se va disputa luni cu incepere de la ora 20:45.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#proteste suporteri Steaua, #razboi Becali fani Steaua, #Steaua Branesti tribune goale , #Steaua