Gigi Becali, acuzat ca a dat o teapa de proportii: "E strigator la cer ce-a facut!"

Sambata, 17 Noiembrie 2012, ora 08:21
5714 citiri
Gigi Becali, acuzat ca a dat o teapa de proportii: "E strigator la cer ce-a facut!"

Gigi Becali este acuzat ca a dat o teapa de proportii clubului de fotbal Sporting Pitesti, dupa ce l-a transferat pe Alexandru Chipciu de la FC Brasov.

Finantatorul clubului Steaua este suspectat ca ar fi platit la negru o buna parte din transferul lui Chipciu pentru a pagubi clubul Sporting Pitesti, care urma sa primeasca jumatate din suma.

"Cei de la Steaua sustin ca este cel mai scump transfer pe care l-au facut in acest an, dar in contract este trecuta ca suma doar 200.000 de euro. Oricine s-ar intreba cum se pot plati doar atatia bani pentru un jucator de echipa nationala, care are doar 22 de ani. E strigator la cer ce se intampla! Eu am auzit ca au platit 1,5 milioane de euro pentru transferul lui Chipciu!", a comentat Tanase Dima, presedintele clubului Sporting Pitesti, pentru Ziare.com.

In contractul semnat de FC Brasov si Steaua, suma de transfer este de doar 200.000 de euro, insa surse autorizate sustin ca ardelenii au incasat 1,5 milioane de euro.

Cum in acte suma de transfer este mai mica decat cea reala, celor de la Sporting Pitesti le revine doar 100.000 de euro, fata de 750 de mii de euro.

Argesenii nu au primit nici macar acesti bani, desi au o decizie definitiva din partea Comisiei pentru Solutionarea Litigiilor din cadrul FRF. Tanase Dima s-a intalnit cu reprezentantii echipei FC Brasov si a primit asigurari ca va primi banii, dupa ce a fost de acord cu o esalonare.

DNA e pe fir? Descinderi la LPF si FRF

Procurorii DNA au descins in aceasta saptamana la sediile LPF si FRF, de unde au luat contractele mai multor jucatori, printre care si cel al lui Alexandru Chipciu.

Oficial, DNA nu a putut comenta ancheta aflata in derulare.

Becali plateste la punga

Suspiciunile prezentei banilor negri sunt intarite si de o dezvaluire facuta de Ioan Niculae, patronul clubului Astra Giurgiu, care a povestit recent modul in care a incercat Becali sa plateasca suma de transfer a unui jucator.

"Dupa ce i-am vandut jucatorul, Becali a venit cu o punga de bani, avea peste 400 de mii de euro in ea. I-am zis ca e nebun, ca eu fac totul pe factura, nu pot sa accept asa ceva", a mentionat Niculae.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Gigi Becali teapa Sporting Pitesti, #Gigi Becali Chipciu, #transfer Chipciu Steaua , #Steaua
Comentarii
Poza Paradis
Paradis
rank 5
Poza anty virus
anty virus
rank 5
Asta este doar o picatura, din oceanul de furaciuni si jmecherii....