Gigi Becali, acuzat de dare de mita

Joi, 08 Mai 2008, ora 10:27
2425 citiri
Gigi Becali, acuzat de dare de mita

Gigi Becali, finantatorul echipei Steaua, este acuzat de procurorii DNA pentru dare de mita, in cadrul scandalului de la Cluj, relateaza Realitatea TV.

Conform legii luarea sau darea de mita se consuma si ca urmare a unei promisiuni sau a unei intelegeri, nefiind nevoie ca banii sa ajunga la cei carora le-au fost promisi.

Pana in acest moment finantatorul Stelei nu a primit actele care dovedesc invinuirea sa oficiala, doar trei dintre cei implicati fiind anuntati - Teia Sponte, Gigel Coman si un bodyguard al Stelei.

Catalin Dancu, avocatul lui Becali, a declarat pentru Antena 3 ca nici nu se va face prea curand o astfel de citare.

"Abia de saptamana viitoare vom putea discuta de declaratii in acest caz", a afirmat el, adaugand ca Becali este acuzat de dare de mita, articolul 255, iar Sponte de complicitate de dare de mita.

"O astfel de actiune are legatura direct cu fapta unui functionar public si nu este cazul. Sesizarea procurorilor pleaca de la o acuzatie

scrisa, suma a fost ridicata de procurori, urmand a fi depusa intr-o banca pana la solutionarea cazului", a mai spus Dancu.

Procurorii clujeni au retinut, miercuri noapte, 5 persoane din anturajul lui Gigi Becali care aveau asupra lor 1,4 milioane de euro. Banii urmau sa ajunga la jucatorii Universitatii Cluj, daca acestia invingeau pe CFR si Steaua ar fi castigat titlul. Dupa trei ore de audieri, cele cinci persoane au fost eliberate.

Despăgubiri de milioane de dolari pentru victimele medicului Nassar
Despăgubiri de milioane de dolari pentru victimele medicului Nassar
Departamentul american de Justiţie a ajuns la un acord pentru plata a 138,7 milioane de dolari în procesul civil cu sutele de victime ale fostului medic al Federaţiei americane de gimnastică,...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#scandal, #bani, #Gigi Becali, #valiza , #Steaua