Gigi Becali anunta un super-transfer la Steaua

Vineri, 21 Ianuarie 2011, ora 07:21
3395 citiri
Gigi Becali anunta un super-transfer la Steaua

Gigi Becali, finantatorul Stelei, a anuntat ca formatia pe care o conduce va face un super-transfer in perioada urmatoare, cel vizat fiind un atacant care costa peste 3 milioane de euro.

Acest varf misterios ar urma sa suplineasca absenta lui Bogdan Stancu, vandut la Galatasaray Istanbul in schimbul a 6 milioane de euro. Latifundiarul a recunoscut insa ca principala tinta a Stelei ramane brazilianul Junior Moraes, de la Gloria Bistrita.

"Ma costa un milion de euro Moraes si asta este. Daca 'nea Jean accepta 700.000 de euro, e bine, se face transferul. Daca nu, Costea, nu? Ori pe Mihai, ori pe Florin.

Mie imi mai place un atacant, dar nu vreau sa vorbesc mai mult. Trebuie sa vad zilele astea despre ce e vorba si sa vad daca sunt dispus sa dau 3-4 milioane de euro.

Nu stiu daca Valerica Gaman si Barboianu vor ajunge la Steaua. Daca ma voi hotari, voi negocia direct cu ei, ca vor deveni liberi", a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

Becali a facut ultima oferta pentru Moraes

"Ros-albastrii" au mare nevoie de cel putin un varf de atac dupa vanzarea lui Stancu in Turcia, antrenorul Marius Lacatus bazandu-se in acest moment doar pe Bilascu si Romeo Surdu.

Stancu va castiga 7 milioane de euro la Galatasaray

Bogdan Stancu la Galata lui Hagi, transfer record pentru Liga 1

Bogdan Stancu va evolua 3 sezoane si jumatate la Galatasaray, urmand a primi un salariu stagional de peste un milion de euro, plus bonusuri consistente.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cătălin Cîrstoiu se pare că s-a dovedit a fi mai degrabă nepotrivit pentru a candida din partea PSD+PNL pentru Primăria Capitalei. Astfel, alianța care formează și guvernul ar lua deja în...
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
#Becali transfer Steaua, #super transfer Steaua, #Moraes transfer Steaua, #Stancu transfer Galatasaray , #Steaua