Gigi Becali, atacat dur de fostul primar al Bacaului

Vineri, 01 Iulie 2011, ora 15:49
2141 citiri
Gigi Becali, atacat dur de fostul primar al Bacaului

Gigi Becali si-a facut un nou dusman dupa Dumitru Dragomir, latifundiarul fiind atacat extrem de dur de fostul primar al Bacaului, Dumitru Sechelariu.

Presedintele de onoare al formatiei FCM Bacau sustine ca Steaua lui Becali nu va scapa de plata a 400.000 de euro, conform unei clauze existenta in contractul de transfer al lui Eugen Baciu in Ghencea.

"Nu ma mai mira nimic la oaia asta parlamentara, care behaie pe zi ce trece din ce im ce mai mult si mai prost. Sa nu creada el, ca daca i-a reziliat contractul lui Baciu o sa ne fraiereasca si nu o sa ne achite cei 400.000 de euro atat cat era prevazut in acel angajament. Acest Becali sa nu uite ca avem o hotarare si de la Comisii ca trebuie sa ne dea banii. Cei de la Steaua au semnat cu mana lor acel contract. Daca nu ne da banii, atunci ne adresam la FRF, iar apoi la TAS", a declarat Dumitru Sechelariu pentru Prosport.

Fostul edil al Bacaului s-a declarat un sustinator al lui Dumitru Dragomir in conflictul pe care seful de la LPF il are cu Gigi Becali.

"Cine are dreptate? Evident ca Dragomir spune adevarul! Aceasta oaie parlamentara se crede cel mai puternic om din Romania, iar el este prieten cu Dragomir doar daca Mitica face ilegalitati pentu el. Cracterul lui Becali este de doi lei si nu are cum sa prosteasca el pe toata lumea. De foarte multi ani am incheiat orice raport de prietenie cu el datorita caracterului lui de om. Este un om cu multe fete", a incheiat Sechelariu.

In momentul in care Eugen Baciu a ajuns la Steaua, de la FCM Bacau, "ros-albastrii" s-au angajat prin contract sa le plateasca moldovenilor 400.000 de euro in momentul in care jucatorul va parasi Ghencea.

Steaua i-a reziliat contractul fundasului, insa bacauanii solicita in continuare cei 400.000 de euro prevazuti in contract.

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#Becali atacat fost primar Bacau, #Gigi Becali Dumitru Dragomir, #Eugen Baciu transfer Steaua , #Steaua