Gigi Becali, dezvaluiri fara precedent de la Steaua: Cum a demisionat Radoi si revenirea incredibila a lui Reghecampf

Luni, 21 Decembrie 2015, ora 23:40
8183 citiri
Gigi Becali, dezvaluiri fara precedent de la Steaua: Cum a demisionat Radoi si revenirea incredibila a lui Reghecampf
Foto: Captura Antena 1

Gigi Becali, finantatorul Stelei, a facut o serie de dezvaluiri fara precedent despre bucataria interna a campioanei.

Intaratat de anumite declaratii ale lui Mirel Radoi, Becali a rabufnit si a povestit o serie de detalii incredibile, inclusiv despre o disputa pe care a avut-o cu finul sau in cantonament.

Becali a iesit la atac dupa ce Radoi a dezvaluit ca a decis sa demisioneze dupa o vizita a lui Becali la echipa unde mai multi jucatori au fost terfeliti in vestiar.

"Mirel Radoi, daca se astepta sa fie dat afara si daca eu aveam un plan, nu il rugam pe Mirel sa-i spuna lui Dica sa ramana staff-ul. L-am convins pe Reghe in ultima zi. Eu nu trebuia sa ii promit nimic lui Radoi, eu l-am rugat sa lase staff-ul si atat! Nu trebuia sa ii dau raportul eu lui Mirel!

Exista vreo lege penala sau un regulament care nu imi da voie sa ma duc sa vorbesc la cantonament cu echipa? Daca nu exista, atunci fiecare face ce vrea in casa lui! Eu m-am dus, era toata echipa acolo si am luat toata echipa la rand, nu numai pe Guilherme!

Mirel nu mi-a spus sa nu vin sa vorbesc cu jucatorii. E adevarat ca am aflat dupa aia ca el s-a suparat, pentru ca eu l-am contrazis atunci", a declarat Gigi Becali la DigiSport.

Radoi dezvaluie marea problema pe care a avut-o la Steaua: Becali, aratat cu degetul

Dupa aceea, finantatorul Stelei a dezvaluit incredibil petrecut in prima parte a mandatului lui Radoi, atunci cand acesta a incercat prima data sa demisioneze.

Becali sustine ca in momentul respectiv negociase deja cu Reghecampf, care isi daduse acordul sa preia Steaua, insa totul a picat dupa ce Radoi s-a razgandit.

"S-a intamplat in toamna. Deja Mirel, finul meu, mi-a spus ca pleaca. Deci Mirel voia sa plece, jucasem cu Rosenborg si aveau aia 2-0. I-am spus ca nu e bine sa plece, nu stiu ce. Apoi am vorbit cu Reghe, iar el vorbise cu patronul lor, anuntase in Bulgaria ca pleaca la Steaua.

Eu atunci mi-am dat cuvantul si am incurcat un om. Pe Radoi l-a convins Olaroiu sa ramana la Steaua. L-am convins si eu pe Mirel, desi discutasem cu Reghe, care voia sa vina. Si atunci i-am dat telefon lui Reghe si i-am cerut iertare, ca n-am facut in viata mea asa ceva! Mi-a dat Anamaria, sotia lui, un mesaj care m-a facut sa ma simt ultimul om", a mai explicat Becali.

Iar povestea continua, pentru ca Reghecampf a ajuns pana la urma la Steaua dupa ce Radoi a parasit echipa.

"Reghe, atunci cand a aflat ca a plecat Mirel, l-a sunat pe Lutu, n-a vorbit cu mine ca era suparat, si i-a spus sa-mi zica mie ca vine el la Steaua si ii batem pe toti."

M.D.

Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
#Becali Radoi Steaua scandal, #Becali Radoi Reghecampf, #Becali Reghecampf contract Steaua , #Steaua
Comentarii