Gigi Becali "dribleaza" Armata: Cum se va folosi in continuare de numele Steaua

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Vineri, 30 Ianuarie 2015, ora 15:21
5826 citiri
Gigi Becali "dribleaza" Armata: Cum se va folosi in continuare de numele Steaua
Foto: Fanatik

Gigi Becali si oamenii sai au descoperit modalitatea de a "dribla" Armata in litigiul existent in privinta marcii "Steaua".

Chiar daca echipa sa pierdut procesul de la Inalta Curte de Casatie si Justitie si nu mai are dreptul de a folosi numele, emblema si culorile traditionale, latifundiarul refuza sa ajunga la un acord cu cei de la Clubul Sportiv al Armatei.

Acesta a dispus inregistrarea unei noi embleme la OSIM, care o va inlocui din acest retur pe cea veche, in timp ce numele va fi schimbat in FCSB.

Este insa vorba doar despre denumirea echipei utilizata la meciurile oficiale sau amicale si in actiunile de marketing, in toatele celelalte ipostaze Becali urmand a apela la numele firmei care administreaza clubul, SC FC Steaua Bucuresti SA.

Compania este inregistrata la Registrul Comertului, functioneaza legal si nu ar fi afectata de hotararea instantei.

"Numele societatii comerciale este SC FC Steaua Bucuresti SA, nu are legatura cu decizia ICCJ. Este o societate inregistrata la Registrul Comertului, care continua activitatea unei asociatii care a existat inainte, este continuatoarea celei infiintata in 1947.

SC FC Steaua Bucuresti SA este numele care va aparea pe toata site-urile, inclusiv pe cel al Ligii Profesioniste de Fotbal", a declarat Argaseala, conform televiziunilor de sport.

Mircea Sandu lanseaza o ipoteza incredibila despre Steaua - Argaseala reactioneaza

Astfel, Gigi Becali va da o dubla lovitura. In primul rand, el nu le ca plati niciun euro celor de la Armata pentru marca pe care a folosit-o fara drept in ultimii 10 ani.

In al doilea rand, FCSB-ul sau va pastra o legatura directa cu brandul Steaua, avand sanse mari de a-si mentine pozitia dominanta in fotbalul romanesc.

Denumirea SC FC Steaua Bucuresti SA a fost folosita si pana acum, la tragerile la sorti ale competitiilor organizare de LPF si FRF - Liga 1, Cupa Ligii si, respectiv, Cupa Romaniei.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a hotarat, la inceputul lunii decembrie, anularea marcii Steaua inregistrata de echipa lui Becali in anul 2004.

Clubul Armatei a devenit dupa aceasta sentinta unicul detinator al brandului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Becali marca Steaua, #Becali Armata marca Steaua, #Becali proces Armata Steaua , #Steaua