Gigi Becali, dupa ce a pierdut inca un proces cu Steaua si Talpan: "Nu e un esec, e exact invers"

Joi, 31 Ianuarie 2019, ora 16:56
7611 citiri
Gigi Becali, dupa ce a pierdut inca un proces cu Steaua si Talpan: "Nu e un esec, e exact invers"
Foto: Hepta.ro

Gigi Becali, finantatorul FCSB, continua sa reinterpreteze deciziile justitiei dupa bunul plac si fara a tine cont de ce spun judecatorii.

Astfel, dupa ce vicecampioana a pierdut inca un litigiu cu cei de la Steaua, latifundiarul sustine ca, de fapt, a castigat.

Iar pentru a demonstra acest lucru Becali a analizat sentinta din aceasta saptamana si a concluzionat ca este bine ca avocatii lui au pierdut disputa juridica.

"Nu este niciun esec pentru noi, este exact invers. Si am sa va si explic. Ei (judecatorii Curtii de Apel - n.red.) spun ca exista o hotarare a Curtii Supreme in care se precizeaza ca e marca lor si ca n-avem voie noi sa folosim. Dar, noi am spus ca vrem marca notorie. Noi nu vrem marca lor (a celor de la Steaua), aia care este scrisa. Acel desen este al lor.

In schimb, noi vrem marca notorie, care nu este desenata. Noi avem renumele, notorietatea. Ei au o marca grafica, noi avem o marca notorie. Ei bine, Curtea Suprema a spus ca aceasta este a noastra. Acum, Curtea de Apel ce spune de fapt? A spus ca nu e relevanta acea hotarare a Curtii Supreme care se refera doar la marca grafica, care este a lor, adevarat, dar noua ne-a admis ca este o alta chestiune de judecata. Este admis ca ei pot avea marca notorie. Si acum judecatorul trebuie sa decida cine este notoriu, noi sau ei?", a declarat Becali la DigiSport.

Discursul lui Becali este halucinant daca ne gandim ca atat sentinta data de Inalta Curte de Casatie si Justitie in 2014, atunci cand a anulat marca Steaua inregistrata de FCSB, cat si sentinta din aceasta saptamana arata ca marca detinuta de "militari" este marca notorie.

"Argumentul reclamantei constand in folosirea marcii 61735 din anul 2003, anterior inregistraii marcii 72827, care justifica, in opinia sa, aprecierea relei credinte a paratului Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, este combatut de tribunal prin considerentele din decizia Inaltei Curti, de anulare a marcii 61735, considerente potrivit carora notorietatea marcii 72827 presupune posibilitatea utilizarii fara inregistrare, astfel ca folosirea de catre CSA a semnului inainte de inregistrare a fost legitima. Asadar, daca deponentul era legitimat sa-si utilizeze marca fara inregistrare datorita notorietatii, demersul de anulare a inregistrarii initiat de reclamanta nu prefigureaza folosul practic pe care l-ar obtine in ipozteza admiterii formei procedurale", se arata in motivarea deciziei de marti.

Curtea de Apel Bucuresti a respins solicitarea celor de al FCSB de a anula marca Steaua detinuta de Clubul Sportiv al Armatei.

Este o noua infrangere pentru echipa lui Becali si vine la doua luni dup ce latifundiarul anuntase de asemenea ca a castigat acest litigiu.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Becali proces Steaua, #Becali proces Talpan, #Becali pierdut proces , #Steaua