Gigi Becali exulta: Am jucatori de mare clasa!

Luni, 12 Martie 2012, ora 21:35
1644 citiri
Gigi Becali exulta: Am jucatori de mare clasa!

Gigi Becali este in culmea fericirii dupa ce Steaua a castigat meciul de la Cluj si s-a apropiat la sase puncte de liderul Dinamo.

"Sunt fericit! Normal, daca eram putini mai atenti, aveam 2-0 pana la pauza. Am tinut de rezultat si ne-am retras. Pe Universitatea nu trebuie sa-i lasi sa joace. Ne-am retras si daca i-am lasat au driblat si am avut emotii pe final.

Forta noastra s-a demonstrat in prima repriza si pana in minutul 65. De abia acum putem sa speram la titlu. Urmatoarele patru meciuri e normal sa le castigam. Cu ele putem sa ajungem pe primul loc. Sigur pe doi ajungi pentru ca joaca intre ele", a declarat Gigi Becali la GSP TV.

Finantatorul "ros-albastrilor" si-a laudat apoi jucatorii, Chiriches si Chipciu fiind principalii remarcati.

"M-am atacat cand am vazut accidentarile, dar pana la urma am zis ca le-a facut Dumnezeu schimbarile. Fara Chiriches in centru nu mai e asa siguranta. In locul lui Ilie, il bagam pe Iliev in dreapta. Pe Chiriches si atacant daca-l bagi, iti joaca si acolo pentru ca e fotbalist de mare clasa.

Chipciu m-a incantat. E fotbalist de mare clasa si el! Mare clasa! Toata echipa a jucat binisor, si Tatu s-a remarcat, dar Chipciu a fost singurul care m-a impresionat. Rusescu s-a batut pe acolo, el nu prea face asa ceva. In prima repriza a cam dormit, dar in a doua s-a batut", a mai spus Becali.

Steaua castiga dramatic la Cluj

Steaua a castigat dramatic, scor 1-0, meciul disputat in deplasare cu Universitatea Cluj si s-a apropiat la sase puncte de liderul Dinamo.

C.F.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Steaua victorie Cluj, #Steaua titlu Liga 1 , #Steaua