Gigi Becali i-a uimit pe englezi

Miercuri, 18 Aprilie 2012, ora 08:33
5125 citiri
Gigi Becali i-a uimit pe englezi

Este deja cunoscut faptul ca Gigi Becali reprezinta o sursa inepuizabila de amuzament pentru jurnalistii din Anglia, dar, de multe ori, detaliile din viata patronului Stelei ii uluiesc pe britanici.

De aceasta data a venit randul celor de la Goal.com sa se declare uimiti de latifundiarul din Pipera, site-ul din "Insula" incluzandu-l pe Becali in topul celor mai controversati conducatori de club.

Si asta nu oriunde, ci chiar pe locul secund, inaintea unor oameni extrem de controversati precum Silvio Berlusconi, Jose Maria del Nido sau Bernard Tapie. Becali este depasit doar de Ken Bates.

"Gigi Becali este un personaj poate mai controversat decat fostul boss al lui Chelsea, Ken Bates. Principalele indeletniciri ale sale sunt Steaua Bucuresti, politica si jignirile aduse oamenilor din jur - prioritare in ordine inversa.

Romanul este un crestin-ortodox convins si a fost acuzat in numeroase randuri de xenofobism, homofobism si antisemitism. Este impresionant faptul ca este membru al Parlamentului European, tinand cont de faptul ca a fost arestat pentru sechestrarea a trei persoane.

Becali este foarte cunoscut si pentru faptul ca a comandat un tablou cu 'Cina ce de Taina', el interpretand rolul lui Iisus, iar jucatorii si staff-ul echipei fiind apostolii sai", a notat sursa citata.

Iata topul celor mai controversati conducatori:

1.Ken Bates (Chelsea)

2.GIGI BECALI (STEAUA)

3.Silvio Berlusconi (AC Milan)

4.Antonio De Laurantiis (Napoli)

5.Jose Maria del Nido (Sevilla)

6.Jesus Gil (Atletico Madrid)

7.Peter Ridsdale (Leeds United)

8.Manuel Ruiz de Lopera (Real Betis)

9.Freddie Sheperd (Newcastle United)

10.Bernard Tapie (Marseille)

Becali, achitat in cazul "Valiza"

Poate ca englezii l-ar fi pus pe Gigi Becali in fruntea clasamentului daca ar fi aflat ca finantatorul gruparii din Bulevardul Ghencea a scapat basma curata in cazul "Valiza".

Opinia lui Gigi Becali despre post: "Dacă mănânci mult, te uiți după femei"
Opinia lui Gigi Becali despre post: "Dacă mănânci mult, te uiți după femei"
Gigi Becali este un tip credincios, care respectă cu strictețe posturile din preajma marilor sărbători. Nu face excepție nici postul Paștelui, care se află în derulare. Patronul FCSB a...
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
#Gigi Becali, #Becali presa Anglia, #becali uimit englezi, #Steaua Bucuresti, #Becali achitat Valiza , #Steaua