Gigi Becali iese din puscarie: Steaua a solicitat oficial angajarea lui!

Vineri, 06 Decembrie 2013, ora 20:30
8415 citiri
Gigi Becali iese din puscarie: Steaua a solicitat oficial angajarea lui!
Foto: gsp.ro

Gigi Becali, presedintele si finantatorul Stelei, a primit o veste buna in cursul zilei din partea magistratilor, acestia stabilind ca latifundiarul isi va executa pedeapsa de 3 ani si jumatate de inchisoare in regim deschis.

Iata ce inseamna, potrivit Administratiei Nationale a Penitenciarelor, regimul deschis de detentie:

"Regimul deschis

(1) Regimul deschis se aplica initial persoanelor condamnate la pedeapsa inchisorii de cel mult un an.

(2) Persoanele condamnate care executa pedeapsa in regim deschis sunt cazate in comun, se pot deplasa neinsotite in interiorul penitenciarului, pot presta munca si pot desfasura activitatile educative, culturale, terapeutice, de consiliere psihologica si asistenta sociala in afara penitenciarului, fara supraveghere."

Gigi Becali sustine ca va avea voie sa paraseasca penitenciarul in fiecare zi, de dimineata pana seara, pentru a munci, avand in acelasi timp dreptul de a detine un telefon mobil.

Mai mult, Steaua a solicitat oficial angajarea fostului europarlamentar, insa, surprinzator, acesta nu mai vrea sa lucreze la birourile propriei echipe!

"Gigi Becali se afla in situatia in care poate parasi penitenciarul de dimineata, isi ia telefonul de la poarta si se duce sa lucreze la orice insititutie care are un contract cu penitenciarul. Inclusiv la Steaua sau la 'palatul' sau.

Dansul mi-a spus sa va transmit asa: poate parasi penitenciarul dimineata, se duce la munca si revine seara. Mi-a spus ca nu vrea sa mai ramana la Jilava si ca isi doreste sa revina la Poarta Alba.

Noi am facut o cerere catre Administratia Nationala a Penitenciarelor in care am cerut ca domnul Becali sa vina sa lucreze la Steaua. Am oferit 50.000 de lei pe luna, dar el ne-a spus ca nu mai vrea sa vina la echipa. Ar fi greu sa vina in fiecare zi de la Poarta Alba in Bucuresti, va lucra undeva in judetul Constanta", a declarat presedintele CA al Stelei, Valeriu Argaseala, la Sport.ro.

Apeleaza la Hagi

Becali ar putea apela la nasul sau, Giga Hagi, pentru a se angaja la Academia de fotbal pe care acesta o are in localitatea Ovidiu, din apropierea Constantei.

"Am spus cu titlu de exemplu Steaua, dar el e in Constanta. Poate lucra la Farul Constanta, la Academia lui Hagi sau la oricare alta companie din zona", a mai spus Argaseala.

Gigi Becali se afla dupa gratii de jumatate de an, el ispasind o condamnare de trei ani si jumatate de inchisoare.

Latifundiarul a incercat in mai multe randuri sa obtina regimul de detentie deschis, pentru a putea iesi din puscarie in cursul zilei.

M.D.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#becali condamnat puscarie, #Becali lucreaza Steaua, #Becali iese puscarie, #Becali regim deschis inchisoare , #Steaua