Gigi Becali ii ameninta cu puscaria pe fanii care l-au atacat (Video)

Marti, 26 Aprilie 2011, ora 07:46
2602 citiri
Gigi Becali ii ameninta cu puscaria pe fanii care l-au atacat (Video)
Foto: prosport

Gigi Becali, finantatorul Stelei, a depus, luni seara, o plangere la Sectia 22 Politie impotriva suporterilor care l-au atacat la plecarea de la stadion, latifundiarul amenintandu-i pe "ultrasi" cu ani grei de puscarie.

Seful formatiei din bulevardul Ghencea a ajuns la Politie linistit si inca resimtind efectele spaimei prin care a trecut, insa si-a revenit cand a vazut ca este asteptat de o armata de ziaristi.

Dupa ce a depus plangerea, a iesit din cladirea Politiei si le-a prezentat jurnalistilor daunele masinii, un Rolls-Royce in valoare de peste 100.000 de euro.

"Au inceput sa arunce cu pietre. Bodyguarzii ce sa faca? Bine ca nu l-a lovit pe vreunul. Au venit jandarmii. I-am recunoscut. Au fost recunoscuti sase insi. Am facut plangere deja. Acum merg pana la capat, pana la judecator, procuror, pana la capat. S-a ajuns prea departe pentru ca tot au fost iertati de judecatori. Acum sunt si probe si martori. Au fost arestati cand aruncau cu pietre. Pagubele sunt ca masina trebuie vopsita din nou iar parbrizul costa si ala mult. Probabil vreo 50.000 de euro, inseamna deosebit de grav si inseamna de la cinci ani in sus.

E vorba de periculozitatea faptei. In masina eram eu, putea sa sparga capul cuiva, sa omoare pe cineva. Nu discutam doar de distrugere, e vorba cat de periculoasa a fost fapta. Dar da-o naibii de masina, se repara, dar periculozitatea ? Putea sa moara unul pe loc. Poate sa te atace in casa. E vorba de huliganism. Asta e problema mare si durere", a declarat Becali.

Latifundiarul a mai spus ca a vorbit cu agresorii, care au fost retinuti de fortele de ordine imediat dupa incident.

"Stiam ca nu sunt suporterii. Cei pe care i-am vazut acum sunt obisnuiti sa faca asa ceva. Le-am zis sa le faca teste de drogaj. Ei sunt drogati. Am vorbit cu ei. Cum sa zica ca au fost ei? Unul plangea, unul care era cel mai nenorocit, pe care l-am mai vazut o data ca arunca cu pietre, tot el. De aia ma bate gandul sa cred ca e ceva organizat. A fost in acelasi loc. E un grup de 20-30 care fac asta. Am auzit de unul Seba care ii instiga, cica e din Peluza Sud. Sa-l gaseasca. Numai unul zicea ca n-a aruncat, ca se batea cu unul si a scos cutitul si a fost luat la gramada. Avea si piatra si cutitul in mana. Dar aia nu contestau ca au aruncat. Unul zicea ca vine numai la derbiuri.

Numai la derbiuri arunca cu pietre? O sa vezi derbiurile de la puscarie acum", a adaugat Becali. Gigi Becali a anuntat ca i-a recunoscut pe cei sase care i-au atacat automobilul. "Le-am zis ca n-am nevoie sa-i recunosc dincolo de geam, credeau ca mi-e teama sa ma vada ei pe mine. Pai acum mi-e frica sa recunosc cine a dat cu piatra in mine?

"Borcea m-a sunat, mi-a zis Ba nasule, daca vrei vin si eu la sectie. Pentru mine nu mai exista 'singur dreptate'. Pentru mine exista lege si reclamatie penala. De atunci de cand i-am iertat ca au furat masina si au facut ei plangere, dupa ce au baut cafea si whisky. Nu e chiar asa usor sa lovesti cu pietre intr-un europarlamentar", a incheiat Becali.

Gigi Becali, atacat de fanii Stelei

Infrangerea favoritilor in fata rivalilor de la Dinamo i-a scos din sarite pe fanii Stelei, care au reactionat violent, atacandu-l pe finantatorul Gigi Becali. Latifundiarul a parasit stadionul numai dupa interventia jandarmilor.

M.D.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Becali atacat fani, #Becali puscarie fani Steaua, #Gigi Becali politie, #Steaua invinsa Dinamo , #Steaua