Gigi Becali, in razboi cu CSA Steaua

Vineri, 11 Iunie 2010, ora 19:59
3007 citiri
Gigi Becali, in razboi cu CSA Steaua

Gigi Becali a inceput un adevarat razboi cu Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua Bucuresti, proprietarul complexului sportiv din bulevardul Ghencea.

Incoltit de reprezentantii CSA, care ii cer sa achite restantele la chirie, latifundiarul a scos un nou iepuras din joben, el dand clubul in judecata pentru o serie de datorii facute cu mai bine de 15 ani in urma.

"Clubul Sportiv al Armatei a inceput sa se imprumute la fosta banca Bancorex inca din 1994, pentru modernizarea stadionului. Bancorex a dat faliment iar creantele au fost preluate de AVAB. Ei le-au vandut mai departe lui Becali iar acesta le-a cesionat, contra cost, catre SC Steaua, care este acum detinatorul datoriei de 500.000 de euro", a explicat avocatul lui Gigi Becali, pentru ProTV.

Latifundiarul din Pipera si-a contrazis insa si avocatul spunand ca CSA Steaua are datorii in valoare de 1,3 milioane de euro, cu tot cu penalizari.

"Le-am spus: 'Bai, aveti sa-mi dati 1.300.000 de euro cu penalizari de 10 ani. cer sa se scada datoria pt chirie din acei bani'", a declarat Becali la iesirea de la tribunal.

Fostul actionar majoritar al "ros-albastrilor" a amenintat apoi ca va verifica daca reprezentantii clubului armatei au acte pentru terenul pe care se afla complexul sportiv si a afirmat ca brandul Steaua ii apartine.

"Eu cheltui milioane, platesc datoriile si tot mie imi dau in cap. Sa vedem ce zice justitia. Sa vedem daca au acte de proprietate pe terenul de-acolo. Brandul Steaua e al meu. Cer instantei sa se scada chiria din datoria pe care am platit-o. Nu plec din Ghencea, am bunuri de 7-8 de milioane de euro.

Eu nu sunt chirias acolo, stau sa-mi protejez investitia. Cum sa dau impozit pe stadion daca joc 4 ore de luna, 48 de ore pe an. Cum sa-mi ceri banii pe impozit, decat daca esti nebun la cap?", a spus Becali la Sport.ro.

M.D.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Becali razboi CSA Steaua, #Becali judecata Steaua, #chirie stadion Steaua, #Becali brand Steaua , #Steaua
Comentarii
Poza GhitzaTheOutLavv
GhitzaTheOutLavv
rank 3