Gigi Becali incepe razboiul cu Armata

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 16 Decembrie 2014, ora 21:58
8013 citiri
Gigi Becali incepe razboiul cu Armata
Foto: Prosport

Gigi Becali este gata sa inceapa razboiul cu cei de la Clubul Sportiv al Armatei dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a anulat marca "Steaua" inregistrata de acesta in anul 2004.

Aflat in inchisoare, fostul deputat l-a instruit pe Valeriu Argaseala, presedintele clubului, sa discute de pe pozitii de forta cu cei de la Armata, transmitandu-le ca refuza sa plateasca pentru dreptul de a folosi in continuare marca.

In acelasi timp, Argaseala si avocatii Stelei cauta solutii pentru ca problemele echipei sa fie cat mai mici in cazul in care Ministerul Apararii le va interzice sa foloseasca brandul din retur.

Conducatorul campioanei a anuntat marti ca, in urma discutiilor purtate pana acum, a ajuns la concluzia ca singura "pierdere" pe care o va avea echipa este cea a emblemei.

"In urma hotararii Inaltei Curti de Casatie si Justitie ni s-a transmis ca se anuleaza marca, adica formatul grafic si culorile care marcau acea emblema. Numele de Steaua este folosit si este un nume comun si la echipe de fotbal din Liga a III-a si la intreprinderi din Romania, asa ca el nu poate fi folosit exclusiv doar de cineva care il inregistreaza la OSIM.

Dupa discutiile pe care le-am avut si cu Clubul Sportiv al Armatei si cu reprezentantii de la OSIM, acest nume poate fi folosit. Emblema ramane singura problema. In aceasta saptamana vom avea o discutie cu cei de la Clubul Sportiv al Armatei si sa finalizam punerea in executare a hotararii, fie prin utilizarea in continuare a acestei embleme, fie prin modificarea acesteia, dar numele nu va fi schimbat", a explicat Argaseala la postul Europa FM.

Sunt sanse mari ca acest discurs al presedintelui Stelei sa fie doar o strategie pentru negocierile cu cei de la Armata.

Gigi Becali renunta la "Steaua": Nu negociem cu Armata

Asta pentru ca Argaseala a avut declaratii similare si dupa anuntarea deciziei instantei supreme, insa in momentul primului meci oficial, Steaua a evoluat in Liga 1 fara emblema, fara culori si chiar fara nume.

Becali s-a decis: ce culori va avea noua echipa a Stelei

In acelasi timp, juristii clubului Armatei sunt extrem de siguri pe ei si afirma ca, in urma deciziei ICCJ, echipa lui Becali a pierdut tot, inclusiv nume si palmares, iar daca partile nu vor ajunge la un acord campioana nu va mai ramane decat cu locul din campionat si cu lotul de jucatori.

Asadar, este evident ca razboiul a inceput si fiecare tabara adopta, cel putin in prima faza, pozitii de forta.

Cum pana la reluarea campionatului mai sunt mai bine de doua luni, ar trebui sa ne asteptam la luari de pozitie similare in perioada urmatoare, negocierile urmand a incepe cu adevarat abia la sfarsitul lunii ianuarie sau chiar in februarie.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Becali razboi Armata, #Becali Armata Steaua, #Becali pierde marca Steaua , #Steaua