Gigi Becali, negru de suparare (Video)

Vineri, 09 Septembrie 2011, ora 12:51
5138 citiri
Gigi Becali, negru de suparare (Video)

Patronul Stelei, Gigi Becali, n-a primit prea bine vestea ca UEFA a respins cererea de amanare a meciului cu Schalke 04 din prima etapa a grupelor Europa League.

Latifundiarul din Pipera si-a iesit din fire la un post national de televiziune si a lansat un atac violent la adresa lui Adrian Oprisan, patronul firmei care a montat gazonul pe National Arena.

"Decizia nu mai poate fi intoarsa. Cei de la UEFA au spus ca n-au incredere ca se poate rezolva situatia de pe National Arena pana pe 21. Eu acum pierd bani pentru ca un dobitoc n-a stiut sa puna gazonul. Noi suportam consecinte materiale si sentimentale din cauza unui nenorocit.

Pierd 4-500.000 de euro. Nu m-am asteptat la aceasta hotarare. Eram convins 99% ca jucam pe 21 pentru ca si cei de la Schalke 04 au fost de acord. Oprisan e un ageamiu si un profitor. A pus un gazon prost pentru ca habar n-are ce face.

E posibil sa fi intervenit cineva de la Bucuresti ca meciul sa nu se mai amane. Cert e ca e ceva la mijloc. Nu e sabotaj, dar e cineva care are putere, dar care nu are incredere ca se poate inlocui gazonul la timp. Cei de la UEFA stiu ca se poate schimba gazonul si sa se poata juca a doua zi pe el, dar nu au incredere ca putem noi, romanii, sa facem asta.", a declarat Gigi Becali la Antena 3.

UEFA a respins vineri cererea echipei Steaua Bucuresti de a amana partida cu Schalke 04 din prima etapa a grupelor Europa League pana la data de 21 septembrie.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Steaua Schalke mutat Cluj, #Becali nervos Steaua Schalke , #Steaua