Gigi Becali o pune la punct pe Olguta Vasilescu

Miercuri, 18 Iulie 2012, ora 21:03
5201 citiri
Gigi Becali o pune la punct pe Olguta Vasilescu

Finantatorul FC Steaua Gigi Becali a declarat, miercuri, ca afirmatia primarului Lia Olguta Vasilescu, potrivit careia orasul Craiova ar fi trebuit sa primeasca un loc in Liga I si nu in Liga a II-a, cum a decis FRF, reprezinta o "obraznicie", considerand ca edilul "intrece masura".

"De la a cere un loc in Divizia B si de la a cere jucatorii, pe care eu ii dau, sa vii, tu, Olguta Vasilescu sa te dai ca esti tu, ca dregi tu, ca << domne, ma asteptam la un loc in Divizia A... >>. Nu, o sa-i dam lui Olguta Vasilescu un loc in Liga Campionilor, sa o bagam pe Olguta Vasilescu in Liga Campionilor direct.

E deja obraznicie. Eu o cunosteam, e o femeie desteapta, o admir ca inteligenta, dar deja intrece masura. O femeie cand devine obraznica isi pierde si frumusetea feminina si inteligenta. Un barbat cand vede obraznicie la o femeie, o injura si atunci si-a pierdut feminitatea", a spus Becali la Sport.ro.

Comitetul de Urgenta al FRF a pus in aplicare, marti, decizia Curtii de Apel Bucuresti, a dispus suspendarea masurii excluderii provizorii a S.C. Fotbal Club U Craiova SA si a reintegrat clubul din Banie in Liga a II-a. Tototada, FRF a invitat primaria Craiova sa inscrie o echipa in Liga a doua, conform deciziei ultimei Adunari Generale a forului fotbalistic.

In replica, primarul Craiovei, Lia-Olguta Vasilescu , a afirmat ca a luat act cu surprindere de decizia FRF de a oferi un loc in Liga a II-a pentru Craiova, spunand ca gestul i se pare "mai mult unul a lehamite decat o actiune de indreptare a unei grave erori" si ca se astepta la un loc in Liga I, nu la doua in L2.

"Inteleg ca daca pana ieri Craiova nu avea loc sa joace pe nicaieri, azi are chiar doua locuri, oferite cu foarte multa darnicie de FRF, pe principiul: << Vrea Mititelu un loc? Ii dam lui Mititelu un loc. Vrea si primarita unul? Ii dam si ei >>! Craiova nu are nevoie de doua echipe! De altfel, populatia tocmai a fost consultata, printr-un sondaj de opinie, din care a reiesit ca doar sase la suta dintre craioveni ar sustine alta echipa decat U Craiova, fata de 74 care isi vor echipa dezafiliata de Sandu si trupa lui si, practic, spulberata.

Dar daca a dorit sa imi faca un cadou mie, ca femeie, in loc de flori, banuiesc, nu pot decat sa ii multumesc si sa ii spun ca si in aceste conditii trebuie sa respect legea si dorinta craiovenilor de a sustine U Craiova. Am spus si repet ca in calitate de primar ales voi face toate demersurile ca sa avem inapoi pe Oblemenco echipa fanion a Olteniei si voi sustine cheltuielile administrative ale clubului. Ma asteptam, insa, la un loc in Liga I, nu la doua in Liga a II-a, care sa fie bucati ale unui intreg vatamat", a declarat primarul Craiovei, intr-un comunicat.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Gigi Becali Olguta Vasilescu, #Olguta Vasilescu Universitatea Craiova, #Olguta Vasilescu primar Craiova , #Steaua