UEFA, uluita de Gigi Becali si National Arena

Vineri, 09 Septembrie 2011, ora 08:23
5331 citiri
UEFA, uluita de Gigi Becali si National Arena

Problema gazonului de pe National Arena continua sa faca furori in Europa, mai ales dupa ce au aparut informatii potrivit carora schimbarea acestuia ar putea duce la amanarea unui meci din Europa League, ceea ce reprezinta o premiera pentru UEFA.

Thomas Giordano, unul dintre oamenii importanti ai forului european, s-a aratat socat de faptul ca se cere amanarea unui meci pentru ca s-a rupt un gazon nou, dar si ca Gigi Becali a anuntat deja ca intalnirea Steaua - Schalke a fost reprogramata, desi UEFA n-a luat o hotarare oficiala.

"Una clara si anume ca meciul Steaua - Schalke nu se poate disputa pe National Arena in data de 15 septembrie pentru ca nu permite gazonul. Imediat, UEFA a solicitat Stelei sa propuna un alt stadion pentru a juca meciul in alta parte.

Am intrat pe diverse site-uri de sport din Romania, din moment ce situatia era una extrem de complicata si am ramas uluit cind am vazut ca patronul Stelei, Gigi Becali, deja a anuntat ca meciul s-a aminat. Ne-am amuzat pentru ca nici vorba de asa ceva, nu s-a luat nici o decizie. Nici macar nu stiu de vreo cerere a Stelei de a se amina!", a declarat Giordano, intr-un interviu acordat editiei tiparite a Gazetei Sporturilor.

Ulterior, oficialul UEFA a confirmat ca Steaua a trimis o solicitare de a juca meciul cu Schalke pe 21 septembrie, urmand ca forul sa decida o posibila amanare in functie de cei de la Schalke 04.

"Va decide Departamentul Competitii in cursul zilei de vineri. Daca Schalke nu accepta, e exclus sa aminam! Daca nemtii sint de acord, avem nevoie si de acceptul televiziunilor, dupa care se ia decizia.", a mai spus Giordano.

Gigi Becali a anuntat joi dupa-amiaza ca partida Steaua - Schalke 04 va fi amanata cu o saptamana pentru a permite schimbarea gazonului de pe National Arena.

Umilinta continua: Steaua - Schalke, amanat din cauza gazonului!

Gazonul de pe cel mai modern stadion din tara a cedat la chiar primul meci jucat pe acest stadion, Romania - Franta din preliminariile Campionatului European din 2012. Brazdele au sarit la fiecare alunecare sau intrare mai tare iar jucatorii au riscat chiar si accidentari serioase din aceasta cauza.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Steaua Schalke amanat UEFA, #gazon National Arena , #Steaua