Gigi Becali terfeleste un jucator de la Steaua dupa victoria cu Molde

Vineri, 09 Noiembrie 2012, ora 09:44
4178 citiri
Gigi Becali terfeleste un jucator de la Steaua dupa victoria cu Molde

Gigi Becali, finantatorul Stelei, nu a ratat ocazia de a terfeli un jucator din lotul lui Reghecampf desi echipa a castigat meciul cu Molde si este virtual calificata in primavara europeana.

Brazilianul Adi Rocha, titularizat in Norvegia, l-a scos din sarite pe latifundiar, care nu a renuntat la ideea de a-l vinda in pauza competitionala din iarna.

"Singurul jucator care nu mi-a placut si de care i-am zis lui Reghe de cand am aflat echipa de start a fost Rocha. I-am zis de atunci: Bai, Reghe, te rog eu frumos, nu mai vreau sa-l vad pe asta. Iti fac toate poftele, joaca asa cum vrei, ce vrei tu! Ai castigat campionatul, nu mai zic nimic, dar, te rog, fa-mi placerea asta... Nu mai vreau sa-l vad pe Rocha! Si el mi-a raspus ca nu stiu ce, ca o sa vad ca mai iau cateva sute de mii pe el, ca vrea sa-l odihneasca pe Rusescu pentru meicul cu Viitorul. Bine, ma, daca tu vrei. N-am vrut sa-i stric cheful.

Reghe face ce vrea el, e normal. Acum nu ma mai bag de loc, el a luat campionatul. I-am spus ca poate sa faca ce vrea el de acum", a spus Becali la DigiSport.

Adi Rocha a avut o noua evolutie dezamagitoare la Molde, el fiind inlocuit in repriza secunda cu muntenegreanul Nikolici.

Adus in Ghencea in vara, la solicitarea lui Reghecampf, atacantul brazilian a intrat bine in noul sezon, marcand gol dupa gol. De mai bine de o luna, insa, Rocha este mai mult rezerva, meciurile lui fiind tot mai slabe.

Steaua castiga la Molde si face un pas urias spre primavara Europa League

Steaua Bucuresti a castigat partida disputata in deplasare cu FK Molde, scor 2-1, in etapa a patra a grupelor Europa League, si este la un pas de calificarea in 16-imile competitiei.

Steaua, in Grupa E a Ligii Europa: Rezultate, clasament si program

Desi nu este matematic calificata in primavara europeana, echipa din Ghencea are sanse minine sa rateze aceasta calificare, avand un avans de cinci si, respectiv, sase puncte in fata urmaritoarelor cu doua meciuri ramase de disputat.

M.D.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Becali Adi Rocha Steaua, #Adi Rocha dat afara Steaua, #Molde Steaua rezultat, #Becali Steaua Europa League , #Steaua