"Hagi-Lutu" antrenorul! Becali isi trimite aghiotantul la munca "de jos".

Joi, 11 Octombrie 2012, ora 07:55
4957 citiri
"Hagi-Lutu" antrenorul! Becali isi trimite aghiotantul la munca "de jos".

Gigi Becali isi va trimite aghiotantul la munca "de jos", fostul fotbalist Ionut Lutu urmand a antrena o grupa de juniori a "ros-albastrilor".

Motivul pentru care Lutu va renunta, macar temporar, la principala indeletnicire - servitul lui Becali, este acela ca vrea sa isi ia licenta A de antrenor, insa pentrun a reusi acest lucru are nevoie de practica la nivelul juniorilor.

Gazeta Sporturilor anunta, in editia tiparita, ca "Hagi-Lutu" are acordul lui Gigi Becali pentru aceasta mutare, el urmand a primi in curand una din cele cinci grupe de juniori de la Steaua.

"Ma vad un antrenor secund, cred ca m-as descurca bine in munca asta. Deja am inceput sa studiez si comportamentul secunzilor", a explicat Lutu.

Ionut Lutu este platit cu o suma cuprinsa intre doua si trei mii de euro lunar pentru a fi la dispozitia lui Becali.

Fostul mijlocas il conduce pe latifundiar cu masina, ii aduce cafeaua si ii desface sticlele de sampanie, acestea fiind doar o parte dintre "indatoririle de aghiotant.

"Bascanii din film au cate un aghiotant, un om de incredere atat de loial, ca nici nu se casatoreste si se sinucide daca-l supara pe sef. Ma intrebam daca as putea sa gasesc si eu o astfel de persoana, cand Dumnezeu mi l-a scos in cale pe Lutu! El e omul meu de incredere acum, are grija de toate: imi tine butonii si-i lustruieste, are mereu DVD-uri la el. Cind cer un film, pac, Lutu imi intinde DVD-ul!", explica Becali, in urma cu ceva timp, motivul angajarii fostului fotbalist.

Lutu a ajuns in serviciul finantatorului Stelei l-a recomandarea unui prieten comun, care i-a spus lui Becali ca fostul fotbalist are probleme financiare.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Medicul Cătălin Cîrstoiu este, în acest moment, candidatul alianţei PSD+PNL la Primăria Capitalei, a declarat sămbătă, 20 aprilie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Luni, 22 aprilie,...
#Ionut Lutu antrenor Steaua, #Lutu Becali Steaua, #Lutu licenta antrenor , #Steaua
Comentarii
Poza tatamare
tatamare
rank 1
adica pe intelesul tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!