Israelienii, uluiti de Gigi Becali: Nebunul de la Steaua

Joi, 03 Noiembrie 2011, ora 14:56
5283 citiri
Israelienii, uluiti de Gigi Becali: Nebunul de la Steaua

Povestea lui Gigi Becali i-a uluit pe jurnalistii din Tara Sfanta, care i-au dedicat un amplu articol latifundiarului din Pipera inaintea partidei Steaua - Maccabi Haifa, din grupele Europa League.

Sub titlul "Nebunul care conduce Steaua", cotidianul Ma'ariv a trecut in revista cele mai importante 10 evenimente care l-au adus pe Gigi Becali in atentia publicului atat in Romania, cat si in Europa.

In topul israelienilor se regasesc cazul Valiza, ura fata de homosexuali si minoritati religioase, perioada petrecuta in arest, precum si faptul ca actualul patron al Stelei a fost lansat in lumea afacerilor de Gica Hagi.

Dar iata topul intocmit de Ma'ariv:

1.A fost lansat in afaceri de Gica hagi, care i-a imprumutat 100.000 de euro inainte de revolutie;

2.In 2006 a fost inclus pe locul al zecelea in topul celor mai bogati oameni din Romania. Criza economica din 2008 i-a redus substantial averea, dar Becali a ramas in topul celor mai avuti oameni din fotbal.

3.In 2005 si-a cumparat un Maybach in valoare de o jumatate de milion de euro, pe care l-a reparat cu ranga. Clipul a devenit cult pe Youtube.

4.A recunoscut ca urasete tiganii si evreii si a dat vina pe un angajat musulman pentru insuccesul echipei.

5.Becali uraste homosexualii mai mult ca orice. A refuzat difuzarea pieselor trupei Queen pe stadion din cauza orientarii sexuale a lui Freddie Mercury.

6.In 2009 a fost arestat dupa ce a i-a bagat pe hotii care i-au furat masina in portbagaj.

7.A oripilat opinia publica cu mai multe iesiri nervoase, dar si cu replici misogine.

8.In 2009 a decis sa antreneze echipa pentru o perioada scurta de timp.

9.In 2006, dupa o infrangere cu Real Madrid in Liga Campionilor, scor 1-4, l-a atac dur pe Klemi Saban, apoi a oferit 100.000 de euro echipei care vrea sa-l transfere pe goalkeeperul Carlos Fernandez.

10.In 2008 a trimis o valiza de bani echipei Universitatea Cluj pentru a-l ajuta sa castige campionatul. Planul a fost descoperit de procurori, iar banii confiscati.

Concluzia israelienilor e simpla: Becali e nebun!

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Steaua Bucuresti, #Becali nebun Steaua, #presa israel becali , #Steaua