Lista jucatorilor care vor fi dati afara de la Steaua

Luni, 27 Septembrie 2010, ora 15:39
4447 citiri
Lista jucatorilor care vor fi dati afara de la Steaua

Gigi Becali, patronul Stelei, a anuntat, imediat dupa meciul cu Otelul Galati, ca va face o remaniere destul de mare a lotului echipei in pauza competitionala din iarna.

Iata lista jucatorilor care au cele mai mari sanse de a fi disponibilizati de Steaua in iarna:

Octavian Abrudan - fundasul a intrat in colimatorul lui Becali dupa meciul cu FC Liverpool, cand a gafat la prima reusita a "cormoranilor", iar evolutia din disputa cu Otelul Galati l-a facut pe latifundiar sa rabufneasca din nou.

Iasmin Latovlevici - adus de la FC Timisoara, jucatorul de banda a avut un start excelent de sezon, cu evolutii apreciate de toata lumea. Treptat insa s-a stins si a fost caracterizat de patron drept "o noua teapa din partea lui Marian Iancu", astfel ca sansele ca el sa fie cedat in iarna sunt destul de mari.

Ricardo Gomes - Este jucatorul adus de la Urziceni care a lasat impresia ca s-a integrat cel mai putin in lotul Stelei iar kilogramele in plus, care ii afecteaza jocul, l-au facut pe Becali sa-l puna pe lista neagra.

Iulian Apostol - Venit si el de la Unirea Urziceni, mijlocasul a inceput cu stangul relatia cu Gigi Becali, pufnind in ras la un discurs al latifundiarului. Reactia necontrolata de la finalul partidei cu otelul i-a pecetluit soarta, el urmand a fi primul vandut.

Marius Onofras - Criticat la randul sau de patron, Onofras nu mai are aceleasi evolutii de la Urziceni si are sanse foarte mari sa paraseasca Steaua.

Janos Szekely - Abia revenit dupa o accidentare care l-a tinut departe de gazon o jumatate de an, Szekely poate pleca din Ghencea deoarece nu accepta reducerea salariului.

Pantelis Kapetanos - Grecul este in aceeasi situatie cu Szekely, ba chiar patronul considera ca recent transferatul Bilasco il poate inlocui cu succes pe internationalul elen, asa ca acestuia i se va cauta o alta echipa in iarna.

Gigi Becali si-a desfiintat din nou jucatorii

Marius Lacatus este noul antrenor al Stelei

Steaua are, incepand de duminica noapte, si un nou antrenor, Marius Lacatus fiind "uns" principal in locul interimarului Edi Iordanescu.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#jucatori Steaua dati afara, #Marius Lacatus antrenor Steaua, #Gigi Becali remaniere lot Steaua , #Steaua