Locul 7 duce in Liga Campionilor

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 25 Mai 2009, ora 09:16
2987 citiri
Locul 7 duce in Liga Campionilor

Desi Steaua are un sezon dezastruos, clasandu-se pe pozitia a saptea in clasamentul Ligii I dupa 32 de partide, ros-albastrii ar putea da lovitura evoland pentru al patrulea sezon consecutiv in grupele Ligii Campionilor.

Patronul Timisoarei, Marian Iancu, a dezvaluit duminica seara un plan socant: Steaua ar urma sa fuzioneze cu Urziceniul si va evolua in Liga daca ialomitenii se impun in Liga I. Gigi Becali l-a "certat" doar pe Iancu pentru ca a vorbit "prea devreme", lasand sa se inteleaga faptul ca acest plan este real.

Ca o ironie a sortii, echipa din Urziceni trebuie sa invinga in ultimele 2 etape chiar echipele lui Iancu si Becali, Timisoara si Steaua, pentru a fi sigura de titlul de campioana.

Este posibila aceasta fuziune?

Chiar daca FRF a interzis prin regulament fuziunea intre 2 cluburi, din cauza vanzarii locurilor din prima divizie in trecut, latifundiarul din Pipera este convins ca acest lucru este posibil.

De altfel, exista informatii conform carora oficialii Stelei s-au interesat deja la UEFA daca pot evolua in Champions League in locul Unirii.

Unirea Urziceni dispare din fotbal

Planul lui Gigi Becali pare destul de simplu, el fiind prieten foarte bun cu patronul Urziceniului, Dumitru Bucsaru. Ba chiar seful ialomitenilor are datorii importante catre Becali, de ordinul milioanelor de euro, asa ca nimeni nu se asteapta ca acesta sa se opuna fuziunii.

Omul de afaceri ar scapa chiar de o bataie de cap daca Unirea s-ar desfiinta, deoarece nu ar mai avea de intretinut o echipa de fotbal cu pretentii in aceasta perioada de recesiune financiara.

Doua lovituri: Liga si Dan Petrescu

Dupa ce s-a chinuit un an sa-l aduca in Ghencea pe Dan Petrescu, Gigi Becali l-ar avea pe tehnician "la pachet", odata cu un lot valoros de fotbalisti.

Jucatorii Urziceniului mai indeplinesc un criteriu impus de latifundiar, nuciunul dintre ei nu are salariul mare, Bucsaru indepartandu-l in iarna pe Bogdan Mara, cel care primea cei mai multi bani.

Ramane de vazut ce se va intampla cu Mihai Stoica. Managerul ialomitenilor a venit la Urziceni chiar de la Steaua, insa plecarea din Ghencea nu a fost una prea placuta. Aflat "la cutite" cu Becali, MM ar putea ramane somer din vara.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Steaua Liga Campionilor, #Gigi Becali, #fuziune Steaua Urziceni, #Liga I, #Liga Campionilor , #Steaua