Mama fratilor Costea il infrunta pe Gigi Becali

Luni, 21 Noiembrie 2011, ora 21:22
2996 citiri
Mama fratilor Costea il infrunta pe Gigi Becali

Mama fotbalistilor Florin si Mihai Costea sare in apararea propriilor fii in fata lui Gigi Becali si il acuza pe finantatorul Stelei ca distruge atmosfera de la echipa prin iesirile repetate la TV.

"Au fost multe momente, ii tremura vocea, va dati seama. Nici n-am putut dormi noaptea. Nici nu iti mai vine sa iesi din casa cand auzi toata ziua ca ii critica la TV. Fiul mai mic, Mihai, e mai puternic si nu pune chiar totul la suflet.", a declarat Mirela Costea, aproape plangand, pentru ProTV.

"N-au fost singurii jigniti, echipa aia e jignita mai mereu, nu stiu, dar sa se puna si dansul oadata in situatia de a fi parinte si sa-ti jignesca copiii altcineva sa vada cum e. Eu sincer niciodata n-am fost de acord sa ajnga acolo. Nici nu prea poti sa te bucuri la un gol ca la meciul uramtor daca nu reusesti te face varza.", a mai declarat aceasta.

Jucatorii Stelei s-au saturat de fratii Costea!

Gigi Becali i-a facut praf pe fratii Costea la finalul partidei Ceahlaul Piatra Neamt - Steaua Bucuresti, scor 1-0, si a anuntat ca cei doi vor parasi gruparea "ros-albastra" in iarna.

Becali a gasit solutia pentru salvarea fratilor Costea

Ulterior, latifundiarul din Pipera a revenit asupra hotararii si a spus ca va il pastra pe Mihai la echipa.

C.F.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#fratii costea criticati becali, #Gigi Becali, #Steaua Bucuresti , #Steaua