Marcel Popescu, in locul lui Narcis Raducan la Steaua

Joi, 28 Aprilie 2011, ora 15:20
1768 citiri
Marcel Popescu, in locul lui Narcis Raducan la Steaua

Impresarul Marcel Popescu este noul director sportiv al Stelei, el inlocuindu-l in functie pe Narcis Raducan. Acesta din urma nu va fi dat afara, ci va ramane in staff-ul "ros-albastrilor", dupa cum anunta patronul Gigi Becali.

Agentul de jucatori va deveni principalul colaborator al latifundiarului si va avea ca obiectiv aducerea unor fotbalisti cu care formatia din bulevardul Ghencea sa faca performanta.

"Marcel Popescu o sa lucreze cu mine. Azi va veni si il angajez deja la Steaua. Va fi director sportiv, in locul lui Narcis Raducan. Va ramane si el acolo la club, in staf, dar director sportiv va fi Marcel Popescu pentru ca e mai destept, stie mai bine, a demonstrat-o", a anuntat Gigi Becali, informeaza Mediafax.

Numirea lui Marcel Popescu ar face parte din planul latifundiarului de a-l aduce in Ghencea pe antrenorul portughez Tony Conceicao, in prezent la FC Brasov, cei doi avand sarcina de a crea o echipa puternica si spectaculoasa care sa castige titlul in sezonul urmator.

Totusi, trebuie mentionat faptul ca acelasi Marcel Popescu a fost acuzat de Becali in trecut ca ar fi aranjat o serie de partide pentru CFR Cluj, cea mai "celebra" fiind intalnirea cu Universitatea Cluj, cand a izbucnit celebrul scandal "Valiza cu bani".

Iar daca impresarul se declara acum nerabdator sa inceapa munca la Steaua, in trecut el ii acuza pe "ros-albastri" de lucruri necurate.

"Cand eram la Craiova am infruntat acelasi sistem subteran controlat de Steaua prin reprezentantii familiei Ceausescu. In 2008 se intampla un lucru asemanator, insa lucrurile sunt mai la vedere. Daca CFR va juca in cele opt etape ca si cum a facut-o cu Dinamo, atunci Steaua nu mai are nici o sansa. Va fi imuna la orice bricheta de plastic, metal sau aur", comenta Popescu in urma cu 3 ani, cand era om important la CFR Cluj.

Marcel Popescu este de fapt artizanul marii echipe clujene care a domita Romania 3 sezoane, el aducand in Gruia peste 20 de jucatori straini.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Marcel Popescu director sportiv Steaua, #Marcel Popescu inlocuieste Narcis Raducan, #Marcel Popescu Steaua , #Steaua