Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Martinovici ramane la Steaua. Dialog incredibil intre sarb si Gigi Becali

Vineri, 05 Octombrie 2012, ora 17:08
3924 citiri
Martinovici ramane la Steaua. Dialog incredibil intre sarb si Gigi Becali

Novak Martinovici va ramane la Steaua chiar daca a refuzat sa intre in meciul cu FC COpenhaga, din Europa League.

Fundasul sarb a fost bagat in sedinta de finantatorul Gigi Becali a doua zi dupa partida. Novak s-a prezentat la "palatul" latifundiarului insotit de atacantul Stefan Nikolici si, dupa o serie de discutii, si-a dat acordul de a continua in Ghencea.

"Pima data au venit la mine Meme si Reghecampf si mi-au spus care e situatia, cum s-a intamplat. Reghe mi-a spus ca e antrenor si ca nu poate sa pedepseasca jucatorii. Eu antrenez si castig meciuri, asta fac, mi-a spus Reghe", a inceput sirul dezvaluirilor Gigi Becali.

Dupa scurta discutie cu Meme Stoica si Laurentiu Reghecampf, finantatorul Stelei s-a intalnit cu Martinovici si Nikolici, atacantul muntenegrean asistand la intrevedere.

Becali: Bai baiatule, uite care e treaba, mi-a placut cum ai vorbit, ai vorbit corect, de cinste si civilizatie. Esti in fata mea, vreau sa te imbratisez pentru ce ai facut pentru Steaua. Ai dat goluri importante, iti multumesc pentru tot. Dar ai spus de sacrificiu... Ce ai facut, a trecut glontul pe langa tine? Ai fost pe front si nu ai primit solda? Bai baiatule, tu ai venit de la Pandurii, de la Targu Jiu?

Martinovici: Da.

Becali: Cand te-am angajat, te-am luat ca fundas?

Martinovici: Ca fundas central.

Becali: Bai baiatule, daca o iei asa nu mai are rost sa vorbim. Cine ti-a zis tie ca te ia fundas central, Piturca? Eu te-am angajat ca fotbalist, bai baiatule. Ca dovada ca sunt multumit de tine, la iarna ne despartim frumos, pleci gratis si gata. Iar ca sa vezi ca sunt foarte multumit, iti mai dau doi ani de contract, ca sa ai liniste. In caz ca nu iti gasesti echipa, stai aici, dar nu mai joci. Deci tu o sa stai pana in iarna la Steaua, te antrenezi cu prima echipa, ca nu imi bat joc de tine si nu te trimit la copii, dar nu iti dau salariu daca nu joci! Eu nu sunt prost!

Martinovici: Cum sa nu iau salariu?

Becali: Pai nu-l iei, cum sa iei salariu daca nu muncesti?

Martinovici: Dom'ne, am inteles ce spui. Esti un om corect, trebuia sa vin mai devreme sa discutam.

Becali: Eu am trei fundasi centrali acum pe care nu stiu cum sa-i bag. Gardos, Chiriches si Szukala. Tu poate ca te crezi mai bun ca ei, poate si esti, dar antrenorul zice ca nu e asa. Ce facem?

Martinovici: Am inteles. Stau la Steaua pana in iarna, joc pe orice post imi zice antrenorul si apoi imi caut echipa. Daca nu imi gasesc, raman la Steaua si joc pe orice post.

Becali: Bai baiatule, tu poti sa joci si mijlocas central daca vrea antrenorul.

Martinovici: Am inteles, joc unde imi spune Reghecampf.

Dupa aceasta discutie, Gigi Becali l-a anuntat pe antrenorul Reghecampf ca sarbul este din nou in lot si ca poate fi folosit.

Tehnicianul intentioneaza acum sa il titularizeze pe Martinovici pe postul de fundas dreapta in derbiul cu CFR Cluj, programat duminica.

M.D.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Martinovici ramane Steaua, #Martinovici Becali Steaua, #martinovici dat afara steaua , #Steaua