Razboi intre Becali si Mititelu

Luni, 24 Ianuarie 2011, ora 21:04
3999 citiri
Razboi intre Becali si Mititelu

Adrian Mititelu, finantatorul Universitatii Craiova, este implicat intr-un nou scandal monstru, de aceasta data cu patronul Stelei, Gigi Becali.

Totul a plecat de la o declaratie a latifundiarului, care a spus ca Mititelu l-a pacalit in transferul lui Andrei Ionescu. Totodata, Becali a anuntat ca ii va transfera pe "fugarii" Stiintei, Gaman si Barboianu.

"Ii iau si pe Gaman si Barboianu ca sa se invete minte Mititelu. Nu am vorbit cu jucatorii. Sa ma acuze Mititelu ca eu am pus la cale toata aceasta afacere" a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

Adrian Mititelu a intervenit si el, la acelasi post, atacand dur.

"Are valoare zero ce spune Becali! Nu stiu cum as putea sa il duc eu pe marele Becali in eroare. El e atat de inteligent si de destept incat nu stiu cum pot sa il duc in eroare. Becali bate campii. Omul asta e singurul de pe pamant care spune o fraza si apoi se contrazice singur. El ma ataca pentru ca e in stupul ala si vrea sa fie in ton cu ceilalti.

Gaman si Barboianu vor veni cat de curand la echipa. Restul sunt povesti. Sunt foarte convins ca va fi o judecata foarte corecta in cazul lui Barboianu si Gaman. Am auzit ca se face trafic in Bucuresti cu a treia dezlegare, ca sa o cumpere. Sa vedem cine are curaj sa o cumpere. Nu cred ca mai are cineva curaj sa cumpere si a treia dezlegare. Ajunge cu primele doua infractiuni", a atacat Mititelu.

Si Becali il acuza pe Mititelu

Dialog incendiar intre Dragomir si Mititelu

Recent, Adrian Mititelu s-a contrat destul de tare si cu presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#razboi Becali Mititelu, #Becali acuza Mititelu, #Gaman Barboianu Steaua , #Steaua