Reactia lui Gigi Becali dupa decizia UEFA: Ce se intampla cu Radoi

Luni, 17 August 2015, ora 14:33
7874 citiri
Reactia lui Gigi Becali dupa decizia UEFA: Ce se intampla cu Radoi
Foto: Captura DigiSport

Gigi Becali, finantatorul Stelei, sustine ca se astepta ca antrenorul Mirel Radoi sa fie suspendat de UEFA si marturiseste ca nu se pune problema demiterii acestuia.

Potrivit latifundiarului, la meciurile din cupele europene, Radoi va lua loc in loja sa, urmand ca italianul Massimo Pedrazzini sa fie cel care va oferi indicatii jucatorilor.

"Da, ma asteptam la aceasta decizie pentru ca noi nu trebuia sa spunem adevarul. Trebuia sa spunem ca antrenor principal e Pedrazzini si director tehnic Mirel Radoi. Nu este nicio problema, va sta cu mine in loja si va antrena de acolo. Pedrazzini va fi antrenor si Mirel Radoi va fi antrenor in loja si o sa antreneze de acolo si cu asta basta.

El nu are nevoie de spatiul ala, dar la antrenamente pregateste echipa in continuare pentru ca nu i-au interzis sa antreneze echipa. Nici nu are nevoie de spatiu, mie imi convine mai mult asa ca sta cu mine in loja", a declarat Becali pentru DigiSport.

Radoi, suspendat de UEFA! Amenda usturatoare pentru Steaua

Mirel Radoi a fost suspendat de UEFA si nu va mai avea voie sa stea pe banca tehnica a campioanei la meciurile din cupele europene.

In plus, clubul patronat de Gigi Becali a fost amendat cu 50 de mii de euro.

Comisia de Etica si Disciplina a forului continental a anuntat luni, prin intermediul unui comunicat, ca ii interzice lui Radoi sa mai ocupe orice functie de antrenor sau de membru al staff-ului tehnic al Stelei pana cand acesta isi va lua licenta Pro.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Becali Radoi Steaua, #Radoi suspendat UEFA, #Radoi Steaua UEFA, #Becali UEFA Steaua , #Steaua