Reghecampf il sfideaza pe Gigi Becali

Luni, 14 Ianuarie 2013, ora 17:44
4003 citiri
Reghecampf il sfideaza pe Gigi Becali

Situatia Stelei ramane una tensionata, chiar daca echipa traverseaza una dintre cele mai bune perioade din ultimul deceniu. Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei, l-a sfidat, luni, pe finantatorul Gigi Becali.

Cea mai noua samanta de scandal la echipa din Ghencea este brazilianul Rafael Cruz.

Fundasul dreapta va veni la Steaua pe filiera Reghecampf - Anamaria Prodan, desi Becali a anuntat public faptul ca sotia tehnicianului nu va colabora cu "ros-albastrii".

Mai mult, daca latifundiarul stie ca Rafael Cruz va fi adus in probe, Reghecampf sustine ca brazilianul va fi transferat daca va trece de vizita medicala.

"Jucatorul nu va veni in probe, asta e clar", a spus Reghecampf la DigiSport.

Cu nici o zi inainte, finantatorul Stelei anunta ca fundasul brazilian va veni in probe.

"O sa vina in pregatire si o sa-l vad si eu un meci. O repriza imi trebuie sa ma conving, nu mai mult!"

Rafael Cruz a fost "gasit" de Reghecampf in Brazilia. Antrenorul a apelat la contactele pe care sotia lui le are in America de Sud, a urmarit mai multe meciuri ale jucatorului si apoi l-a propus in fata managerului si a patronului.

"Nu cred ca ne intereseaza cine il aduce sau cine il reprezinta. Nu conteaza cine l-a adus la Steaua", a eschivat "Reghe" atunci cand a fost intrebat daca jucatorul "carioca" a fost adus de Anamaria Prodan.

Becali, negru de suparare: Niciodata nu voi colabora cu Anamaria Prodan!

Scandal la Steaua! Becali o pune la punct pe Anamaria Prodan

Rafael Cruz are 28 de ani si va ajunge in aceasta saptamana in cantonamentul Stelei din Spania.

Reghecampf intervine in scandalul dintre sotia sa si Gigi Becali

Brazilianul va fi testat de Reghecampf si staff-ul lui si, daca va face fata, va sena un contract pana in vara, in valoare de 50.000 de euro.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Reghecampf sfideaza Becali, #Reghecampf transfer Steaua, #Rafael Cruz transfer Steaua, #Anamaria Prodan Becali transferuri Steaua , #Steaua