Steaua, oferta colosala pentru un fotbalist roman

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 16 Mai 2013, ora 22:11
5209 citiri
Steaua, oferta colosala pentru un fotbalist roman

Gigi Becali, finantatorul Stelei, a dezvaluit ca este gata sa-i faca o oferta colosala unui fotbalist roman.

Mijlocasul celor de la FC Vaslui, Lucian Sanmartean, are sanse mari sa ajunga la echipa din bulevardul Ghencea dupa ce latifundiarul a renuntat la celebrul plafon salarial pentru a-i satisface acestuia pretentiile financiare.

Concret, Becali ii va oferi fostului international roman exact acelasi salariu pe care jucatorul il primeste la Vaslui, aproximativ 35 de mii de euro pe luna.

Totusi, transferul depinde de restantele financiare. Sanmartean mai are de primit o suma de bani de la Vaslui, dar clubul moldav vrea ca el sa renunte la orice pretentie in cazul in care va fi lasat sa plece la Steaua.

"Eu m-am inteles deja cu Porumboiu, adica ne-am inteles in privinta conditiilor. Eu ii iau contractul de la Vaslui si il copiez. Luam contractul, tragem o copie, scoatem Vaslui de acolo si punem Steaua si cu asta basta. El a spus ca alege Steaua in conditii egale de salarizare, nu?

Eu ii dau aceiasi bani ca la Vaslui si m-am inteles si cu Porumboiu sa il dau pe Filip la schimb. Dar in conditiile astea eu nu mai pot sa ii dau si restantele. Va dati seama cat il vreau daca dau un jucator de 21 de ani pentru unul de 33 de ani. Mie mi-a spus Porumboiu ca restantele sunt de 125.000 de euro, Anamaria Prodan zice ca sunt 350.000...", a marturisit Gigi Becali la DigiSport.

Totusi, finantatorul Stelei este gata sa faca orice efort pentru a-si aduce jucatorul favorit.

"Sanmartean este un jucator pe care il vreau de 3 ani. M-am tot luat dupa unul si dupa altul, dar tanjeam dupa el. Pe Sanmartean il iau pentru calificarea in grupele Champions League. Eu nici n-am nevoie de el sa joace in campionat, poate sa joace doar in Liga, sa ma calific. Daca stii sa-l pregatesti pe Sanmartean, sa il gestionezi, e extraordinar. Eu chiar i-am spus lui Meme ca banii pe Sanmartean ii scot pe bilete pentru ca, daca el vine la Steaua, o sa facem spectacol si o sa marcam mult", a mai spus Becali.

Porumboiu: "Nu ne-am inteles!"

In replica, omologul lui Becali de la Vaslui, Adrian Porumboiu, sustine ca a fost doar o discutie de principiu, fara a fi ceva stabilit.

"Am vorbit cu domnul Becali, i-am spus sa lasam sa treaca timpul, mai avem si noi trei meciuri de jucat. Am zis sa luam un jucator la schimb, mie imi place Filip foarte mult, dar nu este nimic sigur. Chiar am stabilit sa nu dezvaluim nimic pana la finalul campionatului. daca facem transferurile la televizor...", a replicat Adrian Porumboiu.

Sanmartean, raspuns neasteptat la oferta lui Becali

Lucian Sanmartean are 33 de ani si evolueaza la FC Vaslui de trei sezoane, fiind adus liber de contract.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
#Sanmartean transfer Steaua, #Steaua transfer Sanmartean, #Steaua oferta Sanmartean, #Steaua Becali Sanmartean , #Steaua