Steaua revine in Ghencea. Armata a acceptat conditiile lui Gigi Becali

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 28 Februarie 2012, ora 16:36
4758 citiri
Steaua revine in Ghencea. Armata a acceptat conditiile lui Gigi Becali

Steaua Bucuresti va reveni, in perioada urmatoare, in baza sportiva din Ghencea dupa ce proprietarul acesteia, Ministerul Apararii, a acceptat conditiile finantatorului "ros-albastrilor", Gigi Becali.

Anuntul a fost facut chiar de latifundiar, acesta fiind extrem de mandru de victoria inregistrata.

Becali spune ca principala neintelegere dintre el si Armata, modul in care era inchiriat stadionul, a fost depasita, asa ca lucrurile sunt "100%" perfectate.

"Din punctul meu de vedere, la cat sunt de informat si eu de Argaseala si Teia Sponte, e 100% gata! Acum se lucreaza la contract.

Problema era ca noi jucam pe stadion doua meciuri pe luna si trebuia sa platim 40.000 de euro impozit la ANAF. Noi le-am spus ca vrem sa scrie pe factura eveniment sportiv, taxa pe eveniment sportiv. Asta a fost cearta noastra. Cand a venit Piturca, a spus ca a rezolvat el si mi-a spus sa platesc. Eu le-am spus ca platesc, dar sa scrie pe factura taxa pe eveniment sportiv. Dar ei au scris chirie. Pai cum, ba, chirie?

Noi nu fentam legea si nu fentam finantele. Stadionul il inchiriez cat joc fotbal, 4 ore pe luna, ca atunci nu mai am o problema cu impozitul. De ce? Pentru ca impozitul la terenurile de antrenamente e ca la terenurile agricole, adica mic. Impozitul e mare la cladiri. Atunci nu mai platesc eu impozitul asta si nu-l mai plateste nici Armata, ca e institutie publica. La ei era chestie de rautate!", a anuntat Gigi Becali.

Concret, Steaua va inchiria de la Ministerul Apararii doar terenurile de antrenament ale bazei sportive si Tribuna II a stadionului, pentru ca acolo se afla minihotelul, sala de forta si cabinetul medical.

In rest, stadion Ghencea va fi inchiriat cu ora, doar pe durata meciurilor, asa cum se intampla si cu National Arena.

Cat despre datoria de aproape 400.000 de euro pe care echipa o are la Ministerul Apararii, Becali a anuntat ca o va plati numai dupa o decizie definitiva a instantei de judecata.

"Ros-albastrii" au parasit Ghencea la finalul sezonului trecut, dupa ce latifundiarul a refuzat sa plateasca chiria convenita prin contract.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#steaua revine ghencea, #armata conditii becali, #becali steaua ghencea, #Steaua evacuata Ghencea , #Steaua