Suporterii lui Becali organizeaza un miting contra drogatilor din peluze

Marti, 22 Septembrie 2009, ora 12:10
1781 citiri
Suporterii lui Becali organizeaza un miting contra drogatilor din peluze
Sustinatorii lui Becali se pregatesc de miting

Dupa ce Gigi Becali a fost contestat vehement in timpul partidei cu Pandurii Targu Jiu de suporterii adunati in parcarea stadionului Steaua, fanii latifundiarului intentioneaza sa organizeze un miting impotriva "drogatilor" care il injura pe patronul ros-albastrilor.

"Marea adunare" a sustinatorilor lui Becali va avea loc tot in parcarea arenei din Ghencea duminica, 27 septembrie, de la ora 16, informeaza site-ul suntcubecali.wordpress.com.

"Fratilor, NU SE MAI POATE.

Toti drogatii si aurolacii se dau suporteri ai lui Steaua. Toti zic ca Steaua suntem noi, ca aia ca aia, cand ei nu au bani sa treaca strada si nu stiu cum sa faca sa il convinga pe nea Gigi sa vanda clubul.

Cica ei sunt Steaua, si cand a fost sa se adune sau adunat la un miting 2000 de insi si la meciul cu pandurii 200 de drogati sa il injure pe Becali.

Poate nu e nici nea Gigi usa de biserica dar, oameni buni, el baga banu' !!! Daca nu ar fi el, unde am fo fost acum? Am fi vazut noi liga campionilor? N-am fi vazut-o.

Ei sunt cateva sute de drogati, niste viermi, atatia s-au strans. Noi suntem milioane de suporteri ai Stelei in tara asa ca:

MARE ADUNARE A CELOR CARE IL SUSTIN PE BECALI IN LUPTA CU DROGATII SI TOTI SARACII CARE DAU IN ECHIPA

Haideti sa ne strangem Duminica 27 Septembrie, la ora 16 in parcarea de la stadionul Steaua, acolo unde ei s-au strans cateva sute. Sa fim cateva mii, zeci de mii, sa vada Becali ca lumea il iubeste si ca suntem o forta. Ei sunt niste drogati, s-au strans cateva sute, noi vom fi mii de STELISTI ADEVARATI.

Va asteptam", se arata in comunicatul sustinatorului latifundiarului.

Interesante sunt si comentariile celor care si-au anuntat participarea, acestia asteptandu-se la o adevarata petrecere, cu mici, bere si manele:

- Baftalos fratilor,facem si o paranghelie acolo in fata la ghencea,ca ne da nea gigi bani de mici si bere.

- Sa moare mie vin cu fratiorii mei din ferentari .

O sa cante manele toate ziua sa vine lumea sa ne vede acolo hai gicule ...forta becali ... steaua e numai una ne mandrim cu ea in toata lumea.

- Prezent pentru gigi si pentru baieti.

Impreuna le aratam la drogati ce inseamna stelistii adevarati.

- forza nea gigi!!! haide-ti sa i-l sustinem!!!

Acest miting pro Becali nu ar fi o premiera, cateva sute de persoane manifestand in favoarea latifundiarului in momentul in care acesta a fost arestat preventiv, in data de 3 aprilie 2009.

(M.D.)

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#miting pro Becali, #miting stadion Steaua, #Gigi Becali , #Steaua