Un club de traditie, apel disperat catre Becali: "Gigi, ajuta-ne!"

Sambata, 24 August 2013, ora 22:44
3958 citiri
Un club de traditie, apel disperat catre Becali: "Gigi, ajuta-ne!"

Conducerea unui club de traditie din fotbalul romanesc face un apel disperat catre presedintele Stelei, Gigi Becali, pentru a le salva echipa de la desfiintare.

Abandonata de familia Penescu si de autoritatile locale din Pitesti, formatia FC Arges se zbate sa evite falimentul. Aflati in insolventa, argesenii nu s-au inscris in Liga 2 din cauza problemelor financiare.

Potrivit administratorului judiciar al clubului, Nicolae Enoiu, singura sansa de salvare a Argesului este... Gigi Becali!

Concret, pitestenii detin inca 50% din drepturile federative ale lui Cristi Tanase si vor incasa jumatate din suma unui eventual transfer in strainatate. Asta doar acum, pentru ca "Dodel" mai are doar un an de contract cu Steaua si daca va semna prelungirea sau va fi chiar vandut in vara anului viitor, Argesul nu va mai primi niciun euro.

"Asta este situatia, familia Penescu s-a retras, jucatorii au plecat, iar clubul este foarte aproape de faliment. Singura noastra speranta de salvare este doar patronul Stelei, Gigi Becali. La ora actuala noi mai detinem 50 la suta dintr-un eventual transfer al lui Tanase de la Steaua la o alta echipa, dar numai daca finantatorul clubului din Ghencea il va vinde pe acesta pana in august 2014 in strainatate. Daca nu, atunci pierdem tot.

Eu am auzit ca Gigi i-a cerut public lui Penecu sa vanda cele 50 de procente pe care le mai detine, dar nu a dorit sa le cedeze. Acum, din pacate, falimentul este extrem de aproape si nu prea mai sunt multe lucruri de facut. Totusi, in urma cu trei zile i-am trimis o scrisoare lui Gigi Becali la Jilava prin care il rugam sa ne cumpere procentele respective, deoarece doar asa mai putem sa inscriem echipa in Liga 4. Altfel, suntem terminati", a declarat Enoiu pentru Fanatik.

Steaua a incercat sa cumpere cele 50 de procente din drepturile federative ale lui Tanase detinute de FC Arges de-a lungul anilor, insa familia Penescu a refuzat toate ofertele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Steaua Becali Cristi Tanase, #FC Arges faliment, #FC Arges Tanase Steaua, #Becali salveaza FC Arges , #Steaua
Comentarii