Becali a facut cerere de revocare a masurii arestarii preventive

Vineri, 10 Aprilie 2009, ora 20:18
2361 citiri
Becali a facut cerere de revocare a masurii arestarii preventive
Foto: Arhiva

Avocatii lui Gigi Becali au facut, vineri, la Judecatoria Sectorului 1, o cerere de revocare a masurii arestarii preventive a finantatorului Stelei, potrivit unor surse judiciare.

Aparatorul lui Becali, Gheorghita Mateut, a confirmat, vineri, ca, intr-adevar, a depus la Judecatoria Sectorului 1 respectiva cerere, insa aceasta va fi judecata saptamana viitoare, dupa redactarea motivarii de catre Tribunalul Bucuresti.

Cererea de revocare va fi judecata marti, 14 aprilie, la Judecatoria Sectorului 1. Tot atunci vor fi judecate si alte trei cereri, depuse de bodyguarzii omului de afaceri.

De asemenea, avocatul lui Catalin Zmarandescu si al lui Stefan Dediu a spus ca va face o cerere de eliberare sub control judiciar pentru cei doi clienti ai sai, au declarat pentru NewsIn surse judiciare.

Avocatul Gheorghita Mateut, unul dintre aparatorii lui Gigi Becali, a declarat, marti, 7 aprilie, la iesirea din arestul Politiei, ca nu vor face nici o cerere de eliberare a omului de afaceri, pana cand Tribunalul Bucuresti nu va redacta motivarea deciziei de mentinere in arest a patronului Stelei.

Motivul este acela ca se doreste realizarea unei aparari solide.

Judecatoria Sectorului 1 va decide marti, 14 aprilie, daca il va pune in libertate pe Dumitru Beciu, una din cele cinci persoane arestate preventiv in dosarul in care sta dupa gratii si patronul clubului Steaua, George Becali.

Beciu a depus, pe 9 aprilie, la Judecatorie o cerere de eliberare provizorie sub control judiciar, fiind prima persoana arestata in dosar care intreprinde acest demers in instanta.

Gigi Becali a fost retinut de procurori, joi, 2 aprilie, la ora 13.00, potrivit Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu alte patru persoane, ulterior, fiind retinuta o a sasea persoana. Cea de-a saptea persoana cautata de politisti nu a fost gasita, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

Acuzat de savarsirea a trei infractiuni de lipsire de libertate in mod ilegal, Gigi Becali a fost, apoi, arestat preventiv, vineri, 3 aprilie, de catre magistratii Judecatoriei Sectorului 1, luni, judecatorii Tribunalului Bucuresti mentinand decizia de arestare.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Gigi Becali revocare, #Becali arest , #stiri Gigi Becali