Becali a pierdut 900.000 de euro la ruleta

Duminica, 10 August 2008, ora 09:31
7204 citiri
Becali a pierdut 900.000 de euro la ruleta

Latifundiarul din Pipera a lasat la ruleta cazinoului de la hotel Marriott nu mai putin de 900.000 de euro. Cunoscut pentru pasiunea sa pentru cazinouri, Gigi Becali a ramas fara noroc cu cateva zile inainte sa plece in vacanta la Monte Carlo.

Insotit de Giovani Becali, patronul Steaua a fost "usurat" mai intai de 400.000 de euro si desi seara parea compromisa, nu a dat inapoi, relateaza Libertatea in editia online.

Dupa ce a pierdut toti banii pe care-i avea la el, patronul echipei de fotbal Steaua a sunat o cunostinta despre care stia ca poate sa-l imprumute cu bani si i-a cerut 500.000 de euro.

Dupa ce a primit si aceasta suma, Gigi Becali a continuat sa joace in speranta ca va recupera suma pierduta si va pleca acasa triumfator. Din pacate insa, in cateva ore, el si varul sau au trecut deja la pierderi cei 900.000 de euro.

Cel mai mare castig: 10 milioane de euro la table

Cea mai mare suma pe care a castigat-o Gigi Becali a fost de 10 milioane de euro, la table, in noiembrie 2007, la restaurantul Falcon din Bucuresti.

Pe de alta parte, in ianuarie 2008, Becali a pierdut 800.000 euro la ruleta, la cazinoul hotelului Phoenicia.

Gigi Becali se afla pe locul doi in topul celor mai bogati romani, cu o avere care se apropie de trei miliarde euro.

Alte VIP-uri autohtone care sunt vazute des in cazinouri sunt Adrian Minune, Viorel Lis, Victor Piturca si Maria Cirneci.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#ruleta, #Gigi Becali, #pierderi, #900000 euro, #cazino , #stiri Gigi Becali