Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Becali face jocurile la Comisia de Disciplina?

Joi, 30 Iulie 2009, ora 10:58
797 citiri
Becali face jocurile la Comisia de Disciplina?

Dupa meciul cu cantec din Supercupa Romaniei un nou scandal este pe cale sa izbucneasca in fotbalul romanesc.

Ricardo Cadu si Juan Culio, fotbalisti care au scapat de eliminare in meciul cu Unirea Urziceni, au fost convocati la Comisia de Disciplina in data de 5 august. Daca cei doi vor fi suspendati, vor absenta in meciul cu Steaua, programat doar trei zile mai tarziu.

Ardelenii au acuzat imediat implicarea patronului Stelei, Gigi Becali.

"Cred ca este mana Stelei! Lui Gigi Becali ii este frica de noi si nu vrea sa evoluam in meciul direct. Dar chiar daca o sa ne suspende pe mine si pe Culio, o sa ne ia altcineva locul si tot o sa-i batem in Ghencea.

Ne ataca pentru ca le este frica de noi. Am castigat tot, Cupa, campionat, Supercupa, iar acum toata lumea vrea sa vada cum pierdem, dar ii anunt ca asta ne incurajeaza si mai mult. Gigi sa-si vada de jucatorii lui, pentru ca, la ce valoare au, o sa fie pe locul sapte sau opt la finalul sezonului", a spus Cadu, informeaza Prosport.

Capitanul clujenilor a fost completat de argentinianul Culio, care a spus ca Becali nu il vrea in teren la meciul cu Steaua.

"Becali nu vrea ca eu sa joc in partida cu Steaua pentru ca el stie ca am valoare si ii este frica de mine", a atacat Culio.

Oficialii Unirii Urziceni au atacat dur arbitrajul din Supercupa Romaniei acuzand faptul ca mai multi jucatori de la CFR Cluj nu au fost eliminati de central desi au avut intrari criminale.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Comisia Disciplina FRF, #arbitraj Supercupa Romaniei , #stiri Gigi Becali