Becali da fotbalul pentru o stana: Oieritul ramane meseria mea de baza

Marti, 05 Ianuarie 2010, ora 15:55
3392 citiri
Becali da fotbalul pentru o stana: Oieritul ramane meseria mea de baza

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, nu se dezminte nici in anul 2010. Latifundiarul din Pipera a anuntat ca intentioneaza sa isi faca o stana, oieritul fiind meseria lui de baza, chiar daca fotbalul a fost cel care i-a adus notorietatea.

"Deocamdata, ma bucur de vacanta. Dar am de gand sa fac stana! Vom vedea ce va fi in lunile urmatoare. Criza e criza, dar oieritul ramane meseria mea de baza", a declarat Gigi Becali in Libertatea.

Patronul gruparii din bulevardul Ghencea isi gasise chiar si o locatie pentru stana sa, primarul din Busteni, Emanoil Savin, marturisind ca a discutat cu Becali posibilitatea ca acesta sa concesioneze 30 de hectare de pamant.

"Gigi mi-a spus ca ar vrea sa concesioneze pe 90 de ani vreo 30 de hectare de pamant pentru pasunat, la Busteni. Era vorba cam de un euro pe metrul patrat. As fi fost dispus sa-i inchiriez terenul solicitat, dar discutiile nu s-au mai finalizat", a spus edilul localitatii prahovene, citat de Libertatea.

Gigi Becali a recunoscut apoi ca este un fan al branzei de oaie, aceasta fiind nelipsita de la mesele familiei.

"Eu mananc la fiecare masa branza. La felul unu - branza, la felul doi - branza, la desert - tot branza. Asta sunt eu, imi place foarte mult branza si nu-mi lipseste de la nici o masa", a mai spus Becali, mentioneaza sursa citata.

Pana in momentul in care va avea propria lui stana, latifundiarul se bucura de cele 40 de oi pe care le creste in curtea vilei din Pipera, el marturisind cu ceva timp in urma ca isi petrece o mare parte a timpului liber printre animale deorece lucrul acesta il relaxeaza.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Becali meserie oierit, #Becali vrea stana, #Becali stana Busteni , #stiri Gigi Becali