Becali: Mutu scapa de suspendare daca imi plateste datoria

Joi, 04 Martie 2010, ora 18:22
1449 citiri
Becali: Mutu scapa de suspendare daca imi plateste datoria

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a lansat un nou atac la adresa lui Adi Mutu, pe care il acuza si acum ca nu s-a achitat de o datorie de 75.000 de euro. Latifundiarul il linisteste pe varful Fiorentinei si spune ca acesta va scapa de suspendare daca isi va plati datoria.

"Mutu are sa-mi plateasca 75.000 de euro. Daca imi da banii, scapa! Macar 70.000 de euro sa-mi inapoieze. Pana acum nu mi-a oferit nimic, asa ca Dumnezeu i-a dat cocaina, apoi sibutramina. Daca nici acum nu-mi restituie banii, o sa-i dea Dumnezeu amfetamina", a declarat Gigi Becali, conform Libertatea.

Nu este prima data cand Mutu este pus la zid de finantatorul "ros-albastrilor" pentru ca a uitat sa restituie o datorie veche, Becali cerandu-i de mai multe ori sa-i dea banii inapoi, fara succes pana acum.

Mutu, audiat de Comitetul Olimpic Italian, decizia va fi data in aprilie

Adrian Mutu a fost audiat miercuri in scandalul de dopaj in care este implicat de la inceputul acestui an, "Briliantul" riscand o suspendare de maxim 4 ani dupa ce a fost depistat cu sibutramina.

In urma acestor audieri preliminare si dupa prezentarea altor probe, membrii Comisiei Anti doping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI) vor decide ce pedeapsa primeste Mutu, hotararea fiind asteptata in jurul datei de 10 aprilie.

Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramina, substanta aflata pe lista celor interzise, in urma unui control antidoping efectuat dupa partida dintre AC Fiorentina si Bari, din data de 10 ianuarie.

Comitetul Olimpic Italian a anuntat apoi ca Mutu a fost depistat pozitiv cu aceeasi substanta si dupa partida dintre Lazio Roma si AC Fiorentina, jucata pe 20 ianuarie, din Cupa Italiei. In meciul cu Lazio, incheiat cu scorul de 3-2 pentru "violeti", atacantul roman a inscris doua goluri si a contribuit decisiv la marcarea celuilalt gol.

CONI a anuntat apoi in mod oficial ca fotbalistul roman in varsta de 31 de ani va fi suspendat pana la solutionarea cazului, audierile urmand a incepe miercuri, 3 martie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
Gigi Becali a anunțat că își face echipă pentru grupele cupelor europene fiind sigur că va câștiga campionatul în acest sezon. Mai mult, patronul FCSB a anunțat nume importante care...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Gigi Becali, #Adrian Mutu suspendat, #Mutu datorie Becali, #Mutu audiat CONI, #Mutu depistat pozitiv sibutramina , #stiri Gigi Becali