Gigi Becali a anuntat numele antrenorilor favoriti sa o preia pe FCSB

Duminica, 23 Decembrie 2018, ora 12:45
5685 citiri
Gigi Becali a anuntat numele antrenorilor favoriti sa o preia pe FCSB
Foto: Facebook / FCSB

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a oferit primele declaratii in ce priveste negocierile care au loc pentru numele viitorului antrenor de la gruparea ros-albastra.

E clar ca Nicolae Dica nu va mai fi antrenor la FCSB, chiar daca pana la aceasta ora nu a avut loc nicio pozitie oficiala din partea FCSB sau a lui Dica, cel care declara sambata dupa jocul cu CFR, scor 0-2, ca duminica va avea o discutie decisiva cu patronul Becali.

Duminica dimineata, Gigi Becali a avut o interventie telefonica la DigiSport TV, in care a declarat ca negociaza in prezent cu 3 antrenori, unul dintre ei nefiind inca numit, iar celelalte doua pozitii fiind deja nominalizate, un nume fiind poate o surpriza pentru fanii FCSB:

"Vorbesc cu toti. Am 3, vorbesc cu 3. Si Dan Alexa e printre ei. Teja si mai e inca unul, nu vreau sa-i spun pe toti, pentru ca favoriti sunt Alexa si cu Teja. Sa vedem, poate ei doi nu vor sa vina la Steaua. N-are rost sa spun tot, ca unii sunt orgoliosi si poate zic ca pe ei nu i-a intrebat nimeni.

Dupa Sarbatori vom anunta antrenorul. Acum vorbesc, ce mentalitate, ce sistem, ce cutare, ca nu ne grabim. Si cu Dica am vorbit aseara. Ma doare sufletul. N-a fost chiar asa de rau aseara, am dominat prima repriza, am avut ocazii. Problema a fost ca te egaleaza de la 2-0 Botosani, cand ai atatia accidentati, cand te domina Gaz Metan, asta e o problema, nu e in regula", au fost declaratiile lui Becali pentru televiziunea mai sus citata.

Cel mai probabil, al treilea nume este Laurentiu Reghecampf, asa cum Ziare.com v-a anuntat tot duminica dimineata, in stirea de mai jos:

Se intoarce Reghecampf? Care sunt sansele ca fostul antrenor al lui FCSB sa revina la echipa lui Gigi Becali

Dan Alexa este antrenor in prezent la Dunarea Calarasi, dar are o situatie foarte proasta acolo, fiind pe locul 12 in Liga 1 cu doar 17 puncte.

Vezi si:

Declaratia lui Mihai Teja, un alt nume care ii poate lua locul lui Nicolae Dica pe banca lui FCSB

Dupa meciul cu CFR Cluj, FCSB va ierna la 6 puncte in spatele marii sale rivale, pe locul 2 in Liga 1.

D.A.

Orba acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orba acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#Gigi Becali ofera numele antrenorilor favoriti, #Gigi Becali anunta favoriti FCSB , #stiri Gigi Becali