Gigi Becali, despre mita la LPF si blaturi cu Timisoara

Miercuri, 14 Aprilie 2010, ora 19:14
1923 citiri
Gigi Becali, despre mita la LPF si blaturi cu Timisoara

Gigi Becali, finantatorul Stelei, continua razboiul cu Dumitru Dragomir si Marian Iancu. Becali insinueaza ca a platit o spaga de 100.000 de euro presedintelui LPF in cazul de dopaj al lui Rica Neaga, dar si ca ar fi refuzat mai multe propuneri de blat din partea lui Iancu.

Latifundiarul din Pipera lasa sa se inteleaga ca Dragomir a primit o suma considerabila in anul 2001 pentru a-l face scapat pe Neaga din scandalul de dopaj, pitesteanul transferandu-se in acea perioada la Steaua.

"Eu nu spun ceva cert, dar dau un exemplu asa. Cine m-ar mai fi turnat daca ii dadeam spaga 100.000 de euro ca sa rezolve un scandal de dopaj? Nu stiu despre ce e vorba, eu doar intreb asa", a spus Becali la Sport.ro.

Finantatorul "ros-albastrilor" a reafirmat apoi faptul ca Marian Iancu i-a propus in mai multe randuri aranjamente intre Steaua si FC Timisoara

"Daca mi l-ai cere pe Rada si pe Badea ca sa-mi dai meciul, te-ai mai putea da un om moral in fata mea vreodata? Ai cum? Sau daca mi-ai cere bani pentru a ceda un meci si eu te refuz, mai poti tu sa te dai cel mai moral decat mine? Zic si eu asa, intreb, nu spun cazuri concrete! Nu ii torn la DNA, sa nu se sperie, ca eu am caracter!", a mai declarat patronul Stelei.

Gigi Becali nu recunoaste nici decizia Comisiei de Disciplina a LPF, spunand despre membrii forului ca sunt doar "servitori ai lui Dragomir" carora le dadea bani in trecut.

"Singurii oameni care m-au ajutat au fost Paunescu si Piturca, dar tot pe banii mei am ajuns unde am ajuns cu echipa. N-am nici un razboi cu nimeni, milioane de suporteri ma iubesc. Ce scandal e asta cu Dragomir? E un circ, o mocirla, eu vreau Adunare Generala in care sa dam la o parte o conducere care nu mai face ce trebuie.

Ce comisie e asta de disciplina? Sunt niste servitori ai lui Dragomir, habar n-au ei de regulamente. Doru Neagu face comisie? La Mircea Sandu era altceva, erau oameni de marca, nu ca aici. Eram prieten cu cei de la Comisia asta de acum, imi cereau spaga asa, ca prieteni, in gluma, si le dadeam cate 200-300 de euro, ce era sa fac! Dragomir e un papagal, ce circ face!", a incheiat Becali.

Gigi Becali, patronul celor de la Steaua, a fost suspendat pentru jumatate de an si amendat cu 150.000 de euro de Comisia de Disciplina a LPF pentru ca l-a jignit pe managerul general al lui Dinamo, Florin Prunea.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
Susţinerea lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei nu este pe agenda de lucru a PNL, susține purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuţ Stroe. Întrebat, în emisiunea România...
#Gigi Becali mita blat, #blat Timisoara Steaua, #Becali mita Dragomir, #Becali suspendat amendat LPF , #stiri Gigi Becali