Gigi Becali il ataca violent pe Razvan Lucescu

Duminica, 27 Martie 2011, ora 17:41
4617 citiri
Gigi Becali il ataca violent pe Razvan Lucescu

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a iesit la atac, cerand cu ardoare plecarea lui Razvan Lucescu de la echipa nationala.

"N-avem niciun viitor cu Razvan Lucescu. E un om admirabil, il respect, dar n-are nicio treaba ca selectioner. Afara cu el! E zero! Nimic, nimic, nimic! Poate sa stea pana la final, ca suntem distrusi. E praf, e varza!

Am inteles ca Olaroiu nu are oferta din partea Federatiei si nici nu cred ca accepta. Pe langa Olaroiu, singurul care mai poate face ceva ar fi Piturca. Mai bun ar fi Olaroiu, dar nu stiu daca vrea sa vina", a spus Gigi Becali, in fata unei biserici.

Dupa ce l-a criticat pe Razvan Lucescu, Becali a criticat dur si modul in care "tricolorii" au evoluat la Zenica.

"Daca bateam, mai aveam vreo sansa de calificare? Ne calificam noi cu echipa asta? Du-te, ba, de aici! Pe noi ne bate si Luxemburg! Noi parca eram niste gandaci si ei niste elefanti! In toata istoria fotbalului, oricat de slaba ar fi echipa aia, tot obtine un corner! Noi n-am avut un corner! Cum sa joci fotbal daca nu ai un corner? Si daca dadea Mutu gol, ne bateau cu 3-2.

Noi eram soarecele si pisica! Eram soareci mititei... Pai, daca eram soareci mari, care mai amageam pisica, mai ziceam! Dar noi eram niste soricei pitici si ei niste motani! Ce nevoie avem de Mirel Radoi? Ii avem pe Gardos si pe Bicfalvi! Daca juca Bicfalvi, se mai intampla ce s-a intamplat?", a tunat Becali.

Echipa nationala a Romaniei a fost infranta de Bosnia si Hertegovina, scor 1-2, intr-un meci disputat sambata seara la Zenica. Golul nostru a fost reusit de Ciprian Marica.

Dupa acest rezultat, Romania ocupa penultimul loc in Grupa D, cu doar doua puncte acumulate in patru meciuri.

Urmatorul meci al primei reprezentative va avea loc marti, la Piatra Neamt, impotriva Luxemburgului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #razvan lucescu, #echipa nationala , #stiri Gigi Becali