Gigi Becali: Ma voi razbuna cu sabia

Sambata, 18 Aprilie 2009, ora 17:27
8170 citiri
Gigi Becali: Ma voi razbuna cu sabia
Foto: Antena 3

Daca Gigi Becali parea, vineri seara cand a fost eliberat din arestul politiei, un alt om, spasit si umil, sambata, omul de afaceri a aratat ca nu tace decat pentru ca nu mai vrea dupa gratii.

El a declarat, la Antena 3, ca pentru toate lacrimile varsate de mama sa, de copiii si de sotia sa, Becali se va razbuna pe cei care l-au bagat in inchisoare.

"Ce crezi ca o sa-mi mai tina ei mie gura mult. Dar dupa aia, cand o sa vina timpul meu, ma razboiesc eu. O sa vedeti voi ca o sa ma razboiesc cand o sa vina timpul meu, cand nu o sa mai aiba cum sa ma bage la inchisoare, am sa ma razbun pentru lacrimile varsate de nevasta si de copiii mei", a izbucnit Gigi Becali.

Intrebat de jurnalisti cum intentioneaza sa se razbune, Becali a raspuns scurt: "cu sabia", insa a revenit ulterior si a precizat ca folosise o metafora.

Acestea au fost, insa, singurele declaratii care aduceau aminte de vechiul Gigi Becali, in restul timpului el a fost tot bunul crestin care iarta tot si uita in sambata dinaintea Pastelui.

"Mai stau 200 de saptamani in inchisoare macar sa se intoarca poporul roman la credinta", a fost una dintre declaratiile de acest gen ale latifundiarului din Pipera.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
Gigi Becali a anunțat că își face echipă pentru grupele cupelor europene fiind sigur că va câștiga campionatul în acest sezon. Mai mult, patronul FCSB a anunțat nume importante care...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Gigi Becali, #razbunare sabie, #Becali arest, #Becali eliberare , #stiri Gigi Becali