Gigi Becali rupe tacerea. Vezi ce spune despre Piturca, Hagi si Lacatus

Miercuri, 21 Iulie 2010, ora 08:05
6895 citiri
Gigi Becali rupe tacerea. Vezi ce spune despre Piturca, Hagi si Lacatus

Gigi Becali, fost actionar majoritar si actual finantator al Stelei, a discutat pentru prima data pe larg despre oamenii cu care a lucrat la formatia din bulevardul Ghencea, Piturca, Hagi, Lacatus, Olaroiu sau Bergodi.

Intr-un interviu acordat celor de la Gazeta Sporturilor, latifundiarul si-a pus cenusa in cap recunoscandu-si erorile comise in trecut, incepand cu numirile de antrenori si terminand cu transferurile "dupa ureche".

"Mi-am dat seama acum ca Victor Piturca este singurul antrenor din Romania cu care pot sa fac ceva. Pana acum am mers pe experiente. In toti acesti ani am mers pe vorbe si am crezut sa se poate face totul pe hei-rup-ul meu. Dar nu mai merge. Hai sa fim seriosi, daca mai joc de 20 de ori cu Galatasaray, de 19 ori nu ma mai calific. Iar sa dai doua goluri prin Vali Badea lui Standard Liege nu o sa se mai intample in doua mii de ani!

Am adus jucatori dupa ureche! Adu tu unu, eu doi, mai aduce MM doi, mai aduce Lacatus trei si Hagi unu si-mi mai zice unul de inca doi si gata. Si-am crezut ca asa se face, am lucrat dupa ureche. Abia acum mi-am dat seama ca asa nu se poate! Eu am crezut ca daca bag 10 - 20 de milioane si aduc jucatori pe sume mari, gata, fac echipa. Mare greseala! Mi l-a adus stiti voi cine pe Plesan cu 1,5 milioane si l-am vandut cu 60.000, l-am luat pe Semedo cu 1,1 milioane si l-am dat gratis, l-am cumparat pe Dayro Moreno cu 1,8 milioane si l-am dat pe 500.000, bine ca am scapat de el. Mi l-a adus ala pe Elton, alt milion pierdut. Am dat o gramada de bani pe jucatori si n-am facut nimic si nu aveam nimic, nu aveam echipa", a spus Becali.

"Nu m-am bagat peste antrenori"

Criticat vehement de suporteri pentru imxtiunile peste antrenori, Gigi Becali sustine ca nu a intervenit niciodata peste tehnicienii Stelei si ii da ca exemple in acest sens pe Lacatus si Hagi.

"Niciodata nu a bagat Lacatus in teren pe cine am vrut eu. Eu comentam la televizor si exageram, iar presa amplifica.

Eu pe Hagi nu l-am sunat niciodata. Poate in loja i-am spus lui Argaseala "Spune-i, ma, sa-l bage p-ala" si asa s-a ajuns la un telefon, dar eu nu am sunat pe nimeni niciodata. Lui Hagi, cand a venit, i-am spus "Eu nu o sa-ti cer sa joci cu X sau Y, dar ca patron in a doua repriza pot spune ca nu mai vreau sa-l vad pe Vasile si pe Ionica in teren". El, ca antrenor, trebuia sa stie prin talent sa-l scoata pe Vasile si sa-l bage pe Georgica. Daca am intervenit vreodata a fost ca sa cer schimbarea unui jucator pentru ca m-a enervat prin evolutia lui", a mai spus latifundiarul.

Becali a continuat si i-a intepat pe fostii antrenori, comparand situatiile din trecut cu prezentul dominat de Piturca.

"Ce rezultate sa avem noi in ultimii ani daca tuturor antrenorilor pe care i-am adus le ceream sa faca disciplina la echipa, dar le intra pe o ureche si le iesea pe cealalta, iar la echipa era o relaxare totala?

Daca m-as duce in vestiarul echipei in pauza, Piturca n-ar reactiona niciodata cum a facut-o Bergodi. De fapt, am fost in vestiar si cu Piti antrenor, si cu Olaroiu, iar ei n-au vazut in asta un lucru rau", a mai spus Gigi Becali.

Patronul "ros-albastrilor" a mai precizat ca Victor Piturca va avea bonusuri de performanta colosale daca va reusi sa duca echipa in grupele Ligii Campionilor. De asemenea, Becali a specificat ca aparitiile sale TV tot mai rare nu se datoreaza contractului cu Piturca, ci faptului ca s-a maturizat.

"Acum cativa ani imi placea pentru ca intrasem intr-un joc. Acum sunt alte vremuri, se schimba viata. Am o anumita varsta, am o familie, sunt si copiii mari, nu mai pot sa jignesc si sa ies mult in fata. Si nici nu-mi mai place! Era o doza de adrenalina, acum nu mai am nevoie de asa ceva", a incheiat Becali.

Victor Piturca a fost numit in aceasta vara in functia de manager general al Stelei, fostul selectioner ocupandu-se acum de tot ce tine de fotbalul "ros-albastru", incepand cu Academia de juniori si pana la prima echipa.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Becali rupe tacerea, #Becali vorbeste Piturca, #Becali Lacatus Hagi, #Becali implicare Steaua, #Gigi Becali interviu, #Gigi Becali patron Steaua , #stiri Gigi Becali
Comentarii
Poza StefanIntaiulSiCelMare
StefanIntaiulSiCelMare
rank 2
lupul schimba parul, dar naravu ba.
Poza mcquin
mcquin
rank 5
Mai bine produsul unei vidanje si nu cenusa/el este factirul destabilizator la Steaua