Imagini socante cu recuperarea masinii furate a lui Gigi Becali (Video)

Vineri, 03 Aprilie 2009, ora 15:00
9460 citiri
Imagini socante cu recuperarea masinii furate a lui Gigi Becali (Video)

Imagini socante cu incidentul de la intersectia strazilor Dr. Iacob Felix cu Sos. Nicolae Titulescu din Bucuresti, care a dus la arestarea latifundiarului din Pipera, Gigi Becali, au fost surprinse de camerele de supraveghere si facute publice de procurori.

Inregistrarea facuta in noaptea din 26 spre 27 ianuarie arata clar cum un autoturism de culoare neagra izbeste din spate alt autoturism iar persoanele din cele doua autoturisme coboara si fug.

Se pare ca urmaritorii erau oamenii lui Gigi Becali care i-au sechestrat pe cei care i-au furat masina.

Si inregistrarea apelului facut la 112 de catre un martor la eveniment a fost facuta publica: un taximetrist aflat la fata locului, care nu si-a dat numele, a solicitat interventia politiei in conditiile in care incidentul a fost extrem de violent.

"E un Mercedes busit aici cu numarul B 21 PSF, baietii au reusit sa fuga. (...) Da doamna, s-au tras vreo 5-6 focuri de arma, se urmaresc de departe dinspre Stefan cel Mare si unul a fost bagat in masina. Aia cu BMW X5 l-au batut. Au tras cu pistolul si l-au luat si l-au bagat in masina", spune taximetristul stationat in acea seara in zona.

Gigi Becali a fost arestat joi, 2 aprilie, sub acuzatia de instigare la sechestrare de persoane. Pe numele sau s-a emis un mandat de arestare preventiva de 29 de zile.

Imaginile nu pot fi folosite in instanta

Avocatul lui Catalin Smarandescu, Maxim Mihai, sustine ca imaginile respective nu vor putea fi folosite in instanta pentru ca nu sunt destul de clare.

"Exista doar probe foarte slabe bazate doar pe declaratia partilor vatamate, sunt niste convorbiri telefonice insa nu sunt interceptate telefoanele inculpatilor ci sunt doar terti. La imaginile de pe camerele de supraveghere s-a facut o cercetare tehnica si din cauza luminozitatii slabe nu se poate preciza mare lucru.

Eu n-am vazut imagini filmate cu masina, apar niste masini insa nu pot identificate. Exista o descriere in scris a imaginilor, nu se poate prezenta filmul in instanta", a declarat avocatul Maxim Mihai.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#rapire hoti Becali, #inregistrat camere supraveghere , #stiri Gigi Becali