Reactii la eliberarea lui Gigi Becali

Vineri, 17 Aprilie 2009, ora 18:50
2778 citiri
Reactii la eliberarea lui Gigi Becali

Familia, prietenii, jucatorii Stelei si toti cei care il apreciaza pe omul de afaceri Gigi Becali au primit cu mare bucurie vestea eliberarii sale din arest.

Cu totii au declarat ca justitia romana si-a facut in aceasta zi treaba si ca era decizia cea mai logica de vreme ce Becali este nevinovat si nici nu este un pericol public.

C.V. Tudor: Vom intra de mana in Parlamentul European

Partenerul lui Becali pentru alegerile europarlamentare, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ca este foarte fericit si ca, daca nu vor fi si aceste alegeri fraudate, va intra impreuna de mana cu patronul Stelei in Parlamentul European.

"E o seara buna. Eu am venit special de la munte unde mi-am lasat familia, inclusiv copilasii mei, si am venit pentru a fi aproape de Gigi. (...) Ce pericol public poate fi acest om?", a spus liderul PRM.

El a declarat cu toata convingerea ca, daca euroalegerile nu vor fi fraudate, va intra cu siguranta cu Becali de mana in Parlamentul European.

"Omul asta e complet nevinovat. Daca nu vor fi fraudate si aceste algeri, vom intra de mana in Parlamentul European si vom lupta pentru tara noastra. (...) Nu suntem chiar oaia neagra a Romaniei", a mai spus C.V. Tudor.

El a mai spus ca in sfarsit a inceput sa functioneze justitia in Romania, dovada fiind faptul ca el a castigat procesul cu presedintele Traian Basescu.

"A inceput sa functioneze justitia in Romania, drept dovada ca ieri (joi, n.red.) am castigat procesul cu Traian Basescu care vroia sa-mi ia Steaua Romaniei", a incheiat Corneliu Vadim Tudor.

Mateut: Cererea a fost considerata, pe bune dreptate, intemeiata

Unul dintre avocatii lui Becali, Gheorghe Mateut, a declarat, la Realitatea Tv, ca era normal sa se intample asa deoarece erau indeplinite toate conditiile.

"Erau indeplinite conditiile si cererea a fost considerata pe bune dreptate intemeiata. Am adus argumente in sensul ca nu exista niciun motiv plauzibil care sa justifice mentinerea domnului Gigi Becali in arest preventiv", a spus Mateut.

Avocatul a precizat ca el va fi, in continuare, cercetat in stare de libertate.

"In continuare va fi cercetat in stare de libertate. Urmarirea penala isi va urma cursul", a mai precizat Mateut.

Giovani Becali: Gigi nu e un pericol public

Varul patronului Stelei, Giovani Becali, a spus ca a avut incredere ca vineri va fi o zi buna pentru Gigi Becali si ca va fi eliberat, mai ales ca acest om nu poate fi considerat un pericol public.

"Cu mare bucurie am primit vestea, ne asteptam dupa cum a decurs sedinta de azi, dupa cum am tinut legatura cu fratele meu din sala, mi s-a parut ca va fi ceva", a spus Giovani Becali.

El a mai precizat ca a sperat mereu ca va fi eliberat pentru ca nu este in niciun caz un pericol public.

"Noi am sperat intotdeauna pentru ca daca justitia a castigat ceva azi, a castigat in sensul ca un om poate fi judecat si in stare de libertate si Gigi Becali nu este un pericol public", a mai spus varul omului de afaceri.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#reactii eliberare, #Gigi Becali, #eliberare arest , #stiri Gigi Becali