Rusii au venit in Romania pentru a publica "adevarata poveste" a lui Gigi Becali (Video)

Marti, 08 Octombrie 2019, ora 08:01
15844 citiri
Rusii au venit in Romania pentru a publica "adevarata poveste" a lui Gigi Becali (Video)
Foto: Alexandru Dobre/Mediafax/Hepta.ro

O echipa de jurnalisti rusi a venit in tara noastra pentru a realiza un reportaj video de peste 30 de minute in incercarea de a afla "adevarul despre Gigi Becali".

Numeroasele declaratii controversate facute in ultimii ani l-au adus adesea pe Becali in atentia presei internationale, iar rusii de la Sports au venit special la Bucuresti pentru un reportaj video.

"Escroc sau victima? Iata adevarata poveste a lui Gigi Becali", este titlul reportajului realizat de rusi.

"Nimic nu este imposibil cand vine vorba despre Gigi Becali. Poate face schimbarile in timpul meciurilor din celula puscariei, sa repare un Maybach de jumatate de milion de euro cu o ranga, sa se autonumeasca un nationalist si sa piarda de doua ori la alegerile prezidentiale", spune Alex Smolyaninov, autorul reportajului.

Pe parcursul materialului se aminteste ca Becali a facut afaceri dubioase cu statul, pentru care a si fost condamnat la inchisoare.

De asemenea, rusii afla si faptul ca Becali a sechestrat persoane si a fost condamnat pentru ca a incercat sa motiveze Universitatea Cluj ca sa nu piarda meciul cu CFR Cluj.

Nu avea cum sa lipseasca si conflictul cu Armata, dupa ce Becali a pierdut numele si marca in instanta.

Fostul fotbalist al ros-albastrilor, Sorin Ghionea, le-a transmis insa rusilor ca FCSB este adevarata Steaua.

"Aceasta este echipa care a continuat traditia Stelei. Eu am jucat cu emblema Stelei pe piept", le-a spus Ghionea rusilor.

Totodata, rusii au aflat si faptul ca Gigi Becali obisnuieste sa faca adesea schimbari si sa se implice intr-un stil agresiv la FCSB.

Pe aceasta tema ei au discutat cu Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al ros-albastrilor, care le-a transmis ca implicarea nu este atat de mare precum cea prezentata in presa si ca patronul vrea doar sa fie informat si tinut la curent.

De asemenea, Duckadam l-a laudat pe Becali pentru ca a investit masiv in transferuri, in special pentru ca a cumparat jucatori de la Viitorul lui Gica Hagi, dar si pentru ca a facut o baza moderna si o academie similara la Berceni.

Rusii au incercat sa discute si cu Gigi Becali, dar acesta a refuzat sa le acorde un interviu.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Gigi Becali presa Rusia, #controverse Gigi Becali , #stiri Gigi Becali