Familia Becali se "rupe" dupa condamnari

Joi, 14 Februarie 2013, ora 14:26
5871 citiri
Familia Becali se "rupe" dupa condamnari

Familia Becali pare gata sa se "rupa" inca o data, de aceasta data motivul fiind recentele condamnari pe care Gigi, Giovani si Victor Becali le-au primit in procesele pe care le au pe rol.

Tonul l-a dat impresarul Giovani, care si-a acuzat varul de la Steaua ca a sfidat si a jignit justitia, fiind, de altfel, si condamnat la 3 ani de inchisoare.

"Nu poti sa insulti justitia in felul asta, mai ales deputat fiind in comisia juridica. Am crezut ca glumeste cand am vazut ce declara! Nu poti sa sfidezi o institutie sacra! Pai, daca-i sfidam cu totii, ce se intampla?", a tunat Giovani Becali in urma cu cateva zile.

Declaratia agentului de jucatori ascunde insa altceva. Giovani Becali si ceilalti inculpati din "Dosarul Transferurilor" se tem ca nu cumva condamnarea primita de latifundiar sa insemne si condamnarea lor, chiar daca vorbim de dosare diferite.

Finantatorul Stelei nu a ramas insa dator si i-a dat replica varului sau.

"A zis asa ceva Giovani ca am sfidat eu justitia? E treaba lui, sa spuna ce vrea. Dar cand am sfidat eu justitia, cand m-am dus la proces imbracat numai la costum si cu batista la sacou? Daca ma duceam in trening, daca le vorbeam urat judecatorilor, atunci puteai sa spui ca am sfidat justitia, dar asa?", a declarat Gigi Becali la GSP TV.

Finantatorul Stelei se refera la un episod petrecut in urma cu un an, in februarie 2012, cand Giovani Becali s-a dat in spectacol la un termen al "Dosarului Transferurilor". La vremea respectiva el a tipat la o judecatoare si a cerut sa fie arestat pe loc.

Gigi Becali, atacat violent de varul Giovani

Fratii Victor si Giovani Becali se tem ca Gigi poate influenta cursul procesului lor, declaratiile latifundiarului fiind folosite de procurorii DNA in cererea de instituire a unei interdictii de a parasi tara pentru inculpatii din "Dosarul Transferurilor".

Gigi Becali tremura in asteptarea sentintei: "Ii e frica!"

Prin aceste atacuri publice, cei doi incearca sa transmita magistratilor un mesaj clar, anume ca nu au nicio legatura cu declaratiile si actiunile varului lor.

Gigi Becali, pe de o parte, si fratii Giovani si Victor, de cealalta parte, au fost certati ani la rand, insa s-au impacat la insistentele familiei.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#cearta familia Becali, #Gigi Giovani Becali cearta, #condamnari familia Becali, #Gigi Becali condamnat inchisoare , #Victor Becali